UA-49499200-1

Πατινάζ στον πάγο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

16.12.2015_Πατινάζ στον πάγο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τη φετινή χρονιά, το αίθριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα και θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η παγοπίστα, έκτασης 375 τ.μ., καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στον χώρο πλησίον του παγοδρομίου, γονείς και συνοδοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Όσοι επισκεφθούν το παγοδρόμιο του Μεγάρου, αυτές τις γιορτές, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών.

Τάνγκο στο Φουαγιέ των Μουσών, με ελεύθερη είσοδο

Λαμπερά ζευγάρια με διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς από το Tango Acropolis Festival θα παρουσιάσουν τις εκρηκτικές χορογραφίες τους στο Φουαγιέ των Μουσών το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα και στις 7 το βράδυ,  με ελεύθερη είσοδο, παρασύροντας το κοινό στο ρυθμό του πιο φλογερού χορού της Λατινικής Αμερικής.

Όσοι θέλουν να μυηθούν στην τέχνη του τάνγκο, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τους επαγγελματίες χορευτές του Tango Acropolis Festival (αφιλοκερδής συμμετοχή), που είναι πρόθυμοι να τους δείξουν τα πρώτα τους βήματα υπό τους ήχους μιας νοσταλγικής αργεντίνικης μελωδίας.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν φέρνοντας δώρα για τη χριστουγεννιάτικη δράση του Μεγάρου και των Αtenistas, τα οποία θα προσφερθούν φέτος στα παιδιά του Ιδρύματος «Η Κιβωτός του Κόσμου» (διάρκεια δράσης: 10 – 30 Δεκεμβρίου).

Πληροφορίες
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 16:00 – 23:00, Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 – 23:00 (Το παγοδρόμιο του Μεγάρου θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου).

Τιμές εισιτηρίων – γενική είσοδος: 10 ευρώ (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο). Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10 ευρώ, χωρίς ραντεβού. Ιδιαίτερο μάθημα για αθλητές (διάρκειας 30 λεπτών): 15 ευρώ, με ραντεβού. Δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας εισόδου για όλα τα παγοδρόμια της Ice Arena (80 ευρώ). Τηλ. 210 72.82.333, 6940 665707 και 6980 602014.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

To 2ο B&W Athens Photography έρχεται στην Αθήνα από 24-26/2

Η Blank Wall Gallery, διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography, με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων …

G-EZ117CQG76