UA-49499200-1

«Ο Τζοάν Παντάν και η ανακάλυψη της Αμερικής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξηροκαμπίου

6.7.2016_Ο Τζοάν Παντάν και η ανακάλυψη της Αμερικής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξηροκαμπίου

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου σας καλεί σε μια ανοιχτή παρουσίαση δουλειάς πάνω στο έργο του Ντάριο Φο,  «Ο Τζοάν Παντάν και η ανακάλυψη της Αμερικής».

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, θα γίνει το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 9:15, στο αμφιθέατρο του Ξηροκαμπίου.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση
Ο Τζοάν Παντάν ανακαλύπτει την Αμερική μαζί με τον Κολόμβο και εμείς ανακαλύπτουμε μαζί του πως ο λόγος συναντά το σώμα, πώς τα σώματα συναντιούνται μεταξύ τους και πώς η συνάντηση γίνεται  ιστορία.

Μια ομαδική αφήγηση του ταξιδιού ενός ήρωα, που βρίσκεται τυχαία μέσα στο καράβι του Κολόμβου και καταλήγει στο Νέο Κόσμο. Εκεί γίνεται μάρτυρας  της μεταχείρισης των ιθαγενών από τους Δυτικούς και γεμάτος ερωτήματα ξεκινά μια περιπετειώδη πορεία, που τον φέρνει αντιμέτωπο με τις δεδομένες αντιλήψεις και καταστάσεις του καιρού του.

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά.

Εξερευνούν οι: 
Γιώργος Γιαννάκας
Μαρία- Ίριδα Θεοδωρακάκου
Μαριάννα Μπαγιαμπούς
Στέλλα Ρούση
Ντίνα Τυροβολά
Σούλα Τσάκωνα
Κατερίνα Χριστάκου
Φωτεινή Φωτοπούλου

Εμψύχωση- Σκηνοθεσία: Ντίνα Καφτεράνη
Αφίσα: Καλλιρρόη Κατσαφάνα, Φωτεινή Φωτοπούλου
Επιμέλεια κοστουμιών: Ντίνα Καφτεράνη, Σούλα Τσάκωνα, Καλλιρρόη Κατσαφάνα

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76