UA-49499200-1

Ο Πανθρακικός νίκησε τον ΟΦΗ 1-0 στο Ηράκλειο

18.3.2015_Ο Πανθρακικός νίκησε τον ΟΦΗ 1-0 στο Ηράκλειο

Ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη που ήθελε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» απέναντι στον ΟΦΗ, του οποίου επικράτησε 1-0 στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 26ης αγωνιστικής, έφτασε στους 31 βαθμούς και «ανάσανε» ενόψει της συνέχειας στη Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά της η ομάδα του Ηρακλείου, που παρατάχθηκε με 14 όλους κι όλους ποδοσφαιριστές, έμεινε στους 13 βαθμούς. Η προσπάθεια των παικτών του ΟΦΗ είναι ηρωϊκή και συγκινητική, αλλά άνιση και εν τέλει μάταιη, αφού ό,τι κι αν κάνουν αυτοί στο γήπεδο καταστρέφεται από τα οικονομικά προβλήματα και τις συσσωρευμένες εκκρεμότητες.

Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι προσπάθειες των παικτών του σταμάτησαν στον πολύ καλό σήμερα Λόρια. Στο 3΄ το διαγώνιο σουτ του Τσουμάνη έφυγε λίγο άουτ, στο 5΄ ο Ντιγκινί νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ το ίδιο συνέβη με την κεφαλιά του στο 21΄.

Στο 27΄ ο Τσουμάνης σέντραρε από αριστερά, ο Κάσες έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το δοκάρι, στο 32΄ ο Ντιγκινί νικήθηκε από τον Λόρια και στο 33΄ από προσπάθεια του Κάσες ο Ντιγκινί και πάλι πλάσαρε μόλις έξω στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 34΄ ο Ιγκόρ με προβολή σε μακρινή μπαλιά ακριβείας του Ρομέου, ενώ στο 38΄ και σε απευθείας σουτ του Κάσες ο Λόρια επενέβη ξανά και διαφύλαξε την εστία του. Ο ΟΦΗ φάνηκε για πρώτη φορά στο 54ο λεπτό, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Κουτσιανικούλης συνέκλινε και σούταρε με το δεξί, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο 61΄ ο Μπολάκης ανέκοψε αντικανονικά τον Τζάνη που έβγαινε απέναντι στον Λόρια και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 65΄ το «σκροπ» του Κουτσιανικούλη ανάγκασε τον Αθανασιάδη να πετάξει την μπάλα κόρνερ και στο 68΄ ο Μπαϊκαρά πλάσαρε ελάχιστα άουτ, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Φώτο: candianews.gr

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76