UA-49499200-1

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον Ιγκλέσιας

21.1.2015_Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον Ιγκλέσιας

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα Τρίπολης, που δυνάμωσε τη μεσαία γραμμή του με την απόκτηση του Ματίας Ιγκλέσιας.

Την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού μέσου ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19.11.2015) ο πρόεδρος της αρκαδικής ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, με δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρκαδία 93.8».

«Σήμερα υπέγραψε ο Ιγκλέσιας, ο οποίος πιστεύω πως θα μας βοηθήσει.  Έχουμε πάρει ακόμη τον Σκούρτη και τον Αλόκο και αντιλαμβάνεστε πως η διοίκηση επαγρυπνεί και γνωρίζει ότι την περιμένει ένας δύσκολος γύρος» δήλωσε ο Μποροβήλος.

Μερικές ώρες αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση του αρκαδικού συλλόγου, με τον Ιγκλέσιας να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα.

«Η ομάδα έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και αυτό αποτελεί ισχυρό κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή» υπογράμμισε ο 10ος Αργεντινός ποδοσφαιριστής του πελοποννησιακού συγκροτήματος.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76