UA-49499200-1

Ο αγγλικός Τύπος ανέδειξε κορυφαίο τον Σουάρες

5.5.2014_Ο αγγλικός Τύπος ανέδειξε κορυφαίο τον ΣουάρεςΑπό τη στιγμή που ο Λουίς Σουάρες αποφάσισε να αποκοπεί από ένα παρελθόν στο οποίο κυριαρχούσαν τα νεύρα του, οι εντάσεις με τους αντίπαλους και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, τα πράγματα πήραν απλώς το δρόμο τους.

Το τεράστιο ταλέντο του Ουρουγουανού διεθνή επιθετικού ξεδιπλώθηκε απλόχερα φέτος στα αγγλικά γήπεδα και αναγνωρίστηκε από φίλους και αντίπαλους, αφού ο Σουάρες ήταν ο leader της εκπληκτικής φετινής Λίβερπουλ, που θα διεκδικήσει ως το τέλος το πρωτάθλημα.

Ο άσσος των «κόκκινων» αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της περιόδου 2013-2014 στην Αγγλία και από την Ένωση Αθλητικών Συντακτών (FWA) της χώρας, λίγες ημέρες μετά την ίδια διάκριση που τού απένειμε η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Στην ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών ο 27χρονος νοτιαμερικανός αναδείχθηκε πρώτος, αφήνοντας δεύτερο τον συμπαίκτη του Στίβεν Τζέραρντ και τρίτο τον Γιάγια Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουάρες έχασε τους πρώτους πέντε φετινούς αγώνες πρωταθλήματος, καθώς εξέτιε το υπόλοιπο της ποινής 10 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε δαγκώσει (!) τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι. 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76