UA-49499200-1

Οργάνωση τουρνουά μπάσκετ 3×3 στη Μονεμβασία

1.7.2014_Ομάδα μίνι μπάσκετ Βλαχάκης 1.7.2014_Ομάδα μίνι μπάσκετ αγώνας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Μονεμβασία το τουρνουά μπάσκετ 3×3, το οποίο οργάνωσε ο Α.Ο. «Κάστρο». Το τουρνουά περιελάμβανε δύο ομίλους. Στον πρώτο όμιλο συμμετείχαν και αγωνίστηκαν οι ομάδες των Γιώργου Τσούση, Θεόδωρου Πάτουχα, Ιωάννη Μαστρογιαννάκου, Άγγελου Αρώνη και Χρύσανθου Ντανάκα. Στο δεύτερο όμιλο αγωνίστηκαν οι ομάδες των Τάσου Κοντόπουλου, Γιώργου Βούθρη, Λάγγη, Ευαγγέλου Χαραμή και Γεώργα.

Από τον πρώτο όμιλο προκρίθηκαν στα ημιτελικά η ομάδα του Γιώργου Τσούση με 4 νίκες και του Ιωάννη Μαστρογιαννάκου με 3 νίκες. Από το δεύτερο όμιλο προκρίθηκε η ομάδα του Τάσου Κοντόπουλου αήττητη και  του Λάγγη με 3 νίκες. Στα τελικά οδηγήθηκαν η ομάδα του Τάσου Κοντόπουλου και Λάγγη με νικητή την ομάδα του Τάσου Κοντόπουλου.

Μελανό σημείο στην όλη οργάνωση υπήρξαν αψιμαχίες παικτών κατά τη διάρκεια του τελικού, γεγονός που ανάγκασε την διοργανώτρια αρχή να διακόψει τον αγώνα, διότι όπως μας τόνισε: «Σκοπός του τουρνουά είναι να προαχθεί το αθλητικό φρόνημα και όχι οι εντάσεις».

1.7.2014_Τουρνουά μπάσκετ 2 1.7.2014_Τουρνουά μπάσκετ 1

Στο τουρνουά μίνι μπάσκετ 3×3 το οποίο εξελίχθηκε παράλληλα, διαγωνίστηκαν οι ομάδες των Δημητρίου Τούντα, Νικολάου Ψυχογυιού, Παναγιώτη Κουρκούλη και Λεωνίδα Κωνσταντινάκου. Στον τελικό οδηγήθηκαν οι ομάδες των Νικολάου Ψυχογυιού και Παναγιώτη Κουρκούλη, με νικήτρια την ομάδα του Νικολάου Ψυχογυιού.

Στο τέλος του τουρνουά μιλήσαμε με τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Α.Ο. «Κάστρο» κ.κ. Λάζαρο Σκάγκο και Ευάγγελο Χαραμή, οι οποίοι μας τόνισαν την ικανοποίηση τους τόσο για την συμμετοχή όσο και την οργάνωση. Ο κ. Λάζαρος Σκάγκος μας δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που οργανώθηκε ένα τουρνουά τέτοιας μορφής. Παρ’ ότι υπήρχε μικρός χρονικό διάστημα για την προετοιμασία του, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη τόσο από τη Μονεμβασία όσο και από την ευρύτερη περιοχή», ενώ ο κ. Ευάγγελος Χαραμής μας τόνισε: «Στα άμεσα μελλοντικά σχέδια είναι η διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ σε ετήσια βάση, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να καθιερωθεί στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής». Τέλος μας είπαν ότι το βάρος του ΔΣ έχει στραφεί στη μίνι ομάδα η οποία αποτελείται από παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, κάνει πρωταθλητισμό με τη συμμετοχή της στα ημιτελικά και δίνει ελπίδες για τη συνέχιση του αθλήματος στη περιοχή.

1.7.2014_Τουρνουά μπάσκετ 4 1.7.2014_Τουρνουά μπάσκετ 3

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76