UA-49499200-1

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Περέιρα

8.1.2015_Ολυμπιακός - Ανακοινώθηκε ο Περέιρα
Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε για δυόμισι χρόνια και πιάνει άμεσα δουλειά.

Ένα 24ωρο μετά την απόλυση του Μίτσελ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε για δυόμισι χρόνια και πιάνει άμεσα δουλειά, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τη Ξάνθη.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή Βίτορ Περέιρα» αναφέρει το κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι «ερυθρόλευκοι» και προσθέτει ότι η παρουσίαση του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων» θα γίνει αύριο το μεσημέρι (14:00) στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πασαλιμάνι.

Ο 46χρονος τεχνικός, το πλήρες όνομά του είναι Βίτορ Μανουέλ ντε Ολιβέιρα Λόπεζ Περέιρα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα Ακαδημιών της Παντροένσε, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία των Σανχοανένσε και Εσπίνιο, ενώ μετά επέστρεψε στις Ακαδημίες της Πόρτο. Ακολούθησε η συνεργασία του με τη Σάντα Κλάρα και το 2010 ανέλαβε τα ηνία της Πόρτο.

Πανηγύρισε το 2011 την κατάκτηση του Super Cup Πορτογαλίας, ενώ στη συνέχεια οδήγησε τους «δράκους» στην κατάκτηση δύο τίτλων. Το 2013 ανέλαβε τα ηνία της Αλ Αχλί, στον πάγκο της οποίας κάθισε μέχρι πρόσφατα.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76