UA-49499200-1

Οι αγρότες των Βατίκων συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα

9.2.2016_Οι αγρότες των Βατίκων συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα

Με ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή αγροτών αγώνα Βατίκων, αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στο συλλαλητήριο, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, «σε συνέχεια του αγώνα που δίνει εδώ και 14 μέρες στο δρόμο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για το σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί η μεταφορά να γίνει με λεωφορείο, ενώ όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 6978853403 – 6989567421 – 6977162634.

Η ανακοίνωση της επιτροπής αγροτών έχει ως εξής:

«Σε αυτόν τον αγώνα διεκδίκησης ενός δίκαιου ασφαλιστικού και φορολογικού σχεδίου είμαστε όλοι μαζί. Καλούμε άπαντες να ενσωματωθούν στη δύναμη μας και να πάμε σαν μπλόκο Βατίκων στην Αθήνα, να ενώσουμε την φωνή μας και να απαιτήσουμε το αυτονόητο. Δικαίωμα εργασίας και δικαίωμα στην επιβίωση.

Κανείς δεν εξαιρείται και κανείς δεν θα μείνει αλώβητος αν εφαρμοστούν τα μέτρα. Μη μένεις απαθής και μη φοβάσαι, αγωνίσου για σένα και για το μέλλον των παιδιών σου. Για να έχει μέλλον αυτή η πατρίδα. Μην επιτρέψουμε να χαθεί ο κόπος μας και ο τόπο μας, μην επιτρέψουμε να εξαφανιστούν το μεγαλύτερο μέρος των αγροτών.

Καλούμε όλους τους συλλόγους της περιοχής να συμμετέχουν και κυρίως καλούμε τους συλλόγους Βατικιωτών Αττικής με όποια επωνυμία έχουν, να στηρίξουν με την παρουσία τους το μπλόκο των Βατίκων στο Σύνταγμα. Η δύναμη μας η ενότητα όλων μας».

Πηγή: facebook.com/Συμβαίνει Τώρα

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76