UA-49499200-1

Νομικό Σύμβουλο απέκτησε ο Δήμος Ελαφονήσου

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ο Δήμος Ελαφονήσου, είναι ο δεύτερος κατά σειρά Δήμος, μετά τον Δήμο Σπάρτης, στον οποίο και διορίζεται με έμμισθη εντολή, Νομικός Σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετικό διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε την 14 Νοεμβρίου 2016 και με Πρόεδρο της πενταμελούς επιτροπής, τον Δικαστικό πληρεξούσιο Α΄ (και Αν. Γραμματέα) του Ν.Σ.Κ κ. Νικόλαο- Δημήτριο Πουλάκο, επελέγη ο δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω κ. Ηλίας Κουλάκος του Βασιλείου, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου.

Ο παραπάνω Δικηγόρος, που είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή όπου και ευδόκιμα δραστηριοποιείται, με την παραπάνω ιδιότητα και του Νομικού Συμβούλου, θα υπερασπίζεται στο εξής τα νομικά συμφέροντα του Δήμου Ελαφονήσου.  Το ειδικότερο αντικείμενο της απασχόλησης του, θα είναι η κάλυψη των εκάστοτε νομικών θεμάτων των Υπηρεσιών του Δήμου Ελαφονήσου και η νομική εκπροσώπηση του, τόσο ενώπιον Δικαστηρίων κάθε βαθμού δικαιοδοσίας, όσο και ενώπιον κάθε Διοικητικής και Φορολογικής Αρχής. (Βλ. Σχετ. ΦΕΚ τ. Γ΄Αρ. Φυλ. 183/02-03-2017).

Check Also

Στη Μονεμβασιά το γαλλικό ιστιοφόρο που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα

Μια στάση στη Μονεμβασιά πραγματοποίησε σήμερα το γαλλικό ιστιοφόρο “Belem” το οποίο πρόκειται να μεταφέρει …

G-EZ117CQG76