UA-49499200-1

Νέες τεχνολογίες εκτύπωσης από την Epson

18.5.2014_Νέες τεχνολογίες εκτύπωσης από την EpsonΣε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, στην Αθήνα, η Epson παρουσίασε τις νέες της σειρές εκτυπωτών Ink Tank System και WorkForce Pro.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων inkjet της Epson, η οποία περιλαμβάνει τα μοντέλα Ink Tank System, που διαθέτουν ενσωματωμένα δοχεία μελάνης, καθώς και τους εκτυπωτές WorkForce Prο, που αναλαμβάνουν εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

Κύριο χαρακτηριστικό όλων των λύσεων είναι ότι μπορούν να δώσουν λύσεις τόσο σε επίπεδο επιχειρηματικών οργανισμών όσο και σε μεμονωμένους επαγγελματικούς και οικιακούς χρήστες, προσφέροντας μειωμένο κόστος εκτύπωσης σε συνδυασμό με αυξημένη ταχύτητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν δύο νέα μοντέλα τεχνολογίας InkTank System, οι εκτυπωτές L1300 και L1800 με ενσωματωμένα δοχεία μελάνης για Α3 εκτύπωση, που προορίζονται για χρήση από ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και φωτογράφους.

Οι δύο εκτυπωτές, χάρη στο σύστημα δοχείων μελάνης υψηλής χωρητικότητας που διαθέτουν, διατηρούν το κόστος των εκτυπώσεων σε χαμηλό επίπεδο ενώ παράλληλα αυξάνουν την παραγωγικότητα. Επιπλέον, το σύστημα δοχείων μελάνης κάθε εκτυπωτή είναι πλήρως ενσωματωμένο σε αυτόν, αποκλείοντας έτσι την εμφάνιση προβλημάτων που σχετίζονται με τη χρήση μη γνήσιων ανταλλακτικών μελάνης ή τα συστήματα δοχείων μελάνης άλλων κατασκευαστών.

Επίσης, η Epson παρουσίασε τις δυνατότητες και εφαρμογές των εκτυπωτών, αλλά και τους InkTank System εκτυπωτές L355, L550, L800 και τον μονόχρωμο M200. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι ισχυρότεροι εκτυπωτές, WorkForce Pro 5110 DW και 5620 DWF, για υψηλές αποδόσεις σε μεγάλες απαιτήσεις και όγκους που προϋποθέτουν οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Πρόκειται για εκτυπωτές που είναι ταχύτεροι από έναν laser στις συνήθεις εργασίες εκτύπωσης, ενώ καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ενέργεια  και προσφέρουν έως και 50% χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης.

Τέλος, έγινε εκτενής παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας και τα οφέλη από τη χρήση των εξειδικευμένων τεχνολογικών καινοτομιών Precision Core και Micro Piezo που ενσωματώνει η Epson στους εκτυπωτές της.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76