UA-49499200-1

Νέα φορητά ηχεία από τη Sony

23.5.2014_Νέα φορητά ηχεία από τη SonyΗ Sony παρουσίασε τα νέα της φορητά, ασύρματα ηχεία SRS-X2 και SRS-X3, τα οποία διακρίνονται από το μικρό τους μέγεθος και βάρος σε συνδυασμό με την απόδοση ήχου.

Το ηχείο SRS-X3, όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα μοντέλα της σειράς, τα SRS-X9, SRS-X7 και SRS-X5, διαθέτει τον σχεδιασμό Definitive Outline, που αποδίδει υψηλή ποιότητα ήχου και ταιριάζει σε οποιοδήποτε οικιακό χώρο.

Μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth και NFC με οποιαδήποτε συσκευή smartphone ή tablet, μετατρέποντάς τη σε ένα φορητό ήχο-σύστημα. Παράλληλα ενσωματώνει την τεχνολογία ClearAudio+ της Sony που εξασφαλίζει ήχο υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακά μπάσα.

Επιπλέον, διαθέτει τη λειτουργία Sound Mode που εξασφαλίζει απόδοση μέσα από ένα μεγαλύτερο εύρος ήχου. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με αυτονομία επτά ωρών και δυνατότητα επαναφόρτισης μέσω καλωδίου micro USB.  Επιπρόσθετα, διατίθεται τροφοδοτικό ρεύματος και καλώδιο προσαρμογέα micro USB. Το SRS-X3 συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς που διπλώνει.

Αντίστοιχα, το ασύρματο ηχείο SRS-X2 είναι αρκετά μικρό για να χωράει στο χέρι του χρήστη και αρκετά ισχυρό για να παράγει ποιοτικό ήχο. Και αυτό το μοντέλο ενσωματώνει την τεχνολογία ClearAudio+ και τη λειτουργία Sound Mode, ενώ συνοδεύεται από ανθεκτική και ελαφριά θήκη.

Το SRS-X2 υποστηρίζει τις τεχνολογίες ασύρματης σύνδεσης Bluetooth και NFC, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία που μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω υποδοχής micro USB και του ανάλογου προσαρμογέα. Η αυτονομία του ανέρχεται στις πέντε ώρες.

Τα νέα φορητά ασύρματα ηχεία SRS-X3 και SRS-X2 της Sony, θα είναι διαθέσιμα από τον ερχόμενο Ιούλιο.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76