UA-49499200-1

Μια «νύχτα γεμάτη νότες» από τη Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών

12.8.2016_Μια νύχτα γεμάτη νότες από τη Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου, η Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών, παρουσίασε στο γήπεδο μπάσκετ την μουσική παράσταση «Νύχτα γεμάτη νότες».

Τη μουσική διεύθυνση της παράστασης είχε ο αρχιμουσικός Μαρίνος Καριοφύλλης, ο οποίος με την καταπληκτική του δουλειά και την αμέριστη αφοσίωση των μελών της Φιλαρμονικής, απέδειξε ότι δεν υπάρχουν όρια στην προσπάθεια και η καθολική αποδοχή του κοινού, ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας αυτής.

Οι μουσικοί της μπάντας της Φιλαρμονικής, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο, απόλαυσαν τη συναυλία και αυτό φαινόταν στα πρόσωπά τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που αυτή η μπάντα συμπεριλαμβάνει και μικρούς μουσικούς που αποκτούν σπουδαίες πολιτιστικές εμπειρίες στην αγκαλιά της Φιλαρμονικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών.

Η Φιλαρμονική συγκίνησε για μια ακόμη χρονιά το ακροατήριο με τις έξοχες εκτελέσεις της και απέδειξε, ότι θα μπορούσε να κάνει ισάξιες εμφανίσεις σε οποιοδήποτε μερος της χωρας μας.

Στο τραγούδι ήταν η Αθηνά Κοκκόλη και ο Σπύρος Κουτσοβασίλης

Έπαιξαν οι μουσικοί: Παναγιώτης Κωνσταντάκης (βιολί) – Κωστής Κατσέτος (πλήκτρα) – Μπάμπης Γούλας (κιθάρα) – Γιάννης Βούκλιζας (μπάσο).

Πηγή: krokeai.gr

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76