UA-49499200-1

Με καθημερινά δρομολόγια η Πελοπόννησος πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη

Με μια αξιόλογη Σύμπραξη – Συνεργασία, τα ΚΤΕΛ Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκινούν από 11 Φεβρουαρίου 2019, καθημερινά δρομολόγια προς και από Πελοπόννησο – Θεσσαλονίκη.

Το δημιούργημα αυτού του επιτεύγματος προέρχεται από τις συνεχείς πρόσφατες από κοινού συσκέψεις των Προέδρων των ΚΤΕΛ, για μια πιο ευέλικτη καθημερινή δρομολογιακή εξυπηρέτηση των επιβατών.

Σε κοινή τους δήλωση οι Πρόεδροι των ΚΤΕΛ αναφέρουν: «Σήμερα κάτι καινούργιο γεννιέται στα συγκοινωνιακά δρώμενα της περιοχής Πελοποννήσου. Τα ΚΤΕΛ των περιφερειακών ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας αθροίσανε δυνάμεις για την δημιουργία μιας καθημερινής γραμμής, με στόχευση την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών μας προς και από Θεσσαλονίκη, καθώς και άλλους ενδιάμεσους σταθμούς όπως εκείνων της Λαμίας, Λάρισας, Κατερίνης, κ.α.

Μ’ αυτό το καινοτόμο δημιούργημα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης οι επιβάτες της Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας συνταξιδεύουν πλέον άνετα από την περιοχή τους και μαζί για από και προς Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε όλοι οι επιβάτες μας να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθειά μας που στοχεύει την δική σας άνετη, γρήγορη, οικονομικότερη και καλύτερη συγκοινωνιακή σας εξυπηρέτηση».

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76