UA-49499200-1

Μέχρι την Τρίτη τα αιτήματα Δήμων και Περιφερειών για προσωπικό

16.3.2015_Μέχρι την Τρίτη τα αιτήματα Δήμων και Περιφερειών για προσωπικό

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφό του, το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καλεί Δήμους και Περιφέρειες να στείλουν ηλεκτρονικά και μόνο τα αιτήματά τους, για κάλυψη άµεσων λειτουργικών αναγκών σε προσωπικό, έως την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015.

Η ηλεκτρονική αποστολή των πινάκων θα γίνεται στηνηλεκτρονική διεύθυνση: d.pta@ypes.gr και στο θέµα του ηλεκτρονικού µηνύµατος θα πρέπει να αναφέρονται: Το αντικείµενο του θέµατος (Αποστολή αιτηµάτων για κάλυψη άµεσων λειτουργικών αναγκών σε προσωπικό) και το όνοµα του Φορέα (π.χ. ∆ήµος Βόλου).

Στο ηλεκτρονικό µήνυµα θα πρέπει, επίσης, να αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου για την αποστολή των πινάκων υπαλλήλου, για τυχόν παροχή διευκρινήσεων εφόσον ανακύψει ανάγκη.

Στο ίδιο έγγραφο τονίζεται:

– Όλα τα στοιχεία και όλες οι στήλες των πινάκων χωρίς να αλλοιωθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, πρέπει να είναι συµπληρωµένα κατά τις οδηγίες του υπ’ αριθµ. ∆Ι∆Α∆/Φ.42 Α/295/οικ. εγγράφου.

– Οι πίνακες των Νοµικών Προσώπων Δηµοσίου Δικαίου των ΟΤΑ θα συλλεγούν από τους ΟΤΑ στους οποίους ανήκουν και θα αποσταλούν στο Υπουργείο από τους τελευταίους, συγκεντρωτικά αναφέροντας στο σχετικό µήνυµα τις επωνυµίες των φορέων.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες αναφορικά µε τη συµπλήρωση των πινάκων των Παραρτηµάτων (1) και (2) οι Φορείς θα πρέπει να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας του υπ’ αριθµ. ∆Ι∆Α∆/Φ.42 Α/295/οικ. εγγράφου.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. | Προβολή/κατέβασμα

 

Πηγή: epoli.gr

Check Also

Παράκαμψη Σκάλας-Βλαχιώτη: Να λάμψει η αλήθεια ζητά ο Μανώλης Μάκαρης

Ένταση προκαλεί το πολυπόθητο εδώ και χρόνια έργο της παράκαμψης των οικισμών Βλαχιώτη και Σκάλας, …

G-EZ117CQG76