UA-49499200-1

«Λευκή» ισοπαλία για Κέρκυρα και Λεβαδειακό

4.1.2015_Λευκή ισοπαλία για Κέρκυρα και Λεβαδειακό

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε ο αγώνας στην Κέρκυρα ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα και τον Λεβαδειακό, που διεξήχθη στο πλαίσιο της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά δεν εξυπηρέτησε καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι «Φαίακες» διατηρήθηκαν στην 11η θέση (26 βαθμοί), ενώ οι «πράσινοι» έφτασαν μεν στους 22 βαθμούς αλλά παραμένουν πλησίον της επικίνδυνης ζώνης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει παρά ελάχιστες συγκινήσεις, με την Κέρκυρα να στέκεται καλύτερα στον (βαρύ) αγωνιστικό χώρο και να είναι η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, σε δύο περιπτώσεις.

Η πρώτη καταγράφηκε στο 12ο λεπτό, όταν ο Μαρκόφσκι βρήκε τον Χαβίτο που πλάσαρε αλλά ο Σηφάκης εξουδετέρωσε την απειλή, ενώ στο 14΄ το δυνατό σουτ του Ισπανού επιθετικού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λεβαδειακού.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έκαναν την πρώτη τελική στο 33΄, με το φάουλ του Πελένα μην ανησυχεί τον Κουτζαβασίλη, ενώ στο 40ό λεπτό και σε σέντρα του Κατίδη ο Γκόμεςαστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Η κατάσταση βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σηφάκη να αποκρούει δύσκολα την κεφαλιά του Σιόντη στο 51΄, τον Μαρκόφσκι να αστοχεί σε κεφαλιά στο 52΄, το φάουλ του Λεάλ να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Λεβαδειακού στο 61΄ και τους φιλοξενούμενους να απειλούν δύο φορές στο 62΄, με τα σουτ των Μιλοσάβλιεφ (άουτ) και Μάντζιου, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.

Η ομάδα της Βοιωτίας ανέβασε την απόδοσή της μετά το 75ο λεπτό και άρχισε να απειλεί την εστία των «Φαιάκων», με την κεφαλιά του Τριποτσέρη που απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης (76΄), το σουτ του Μιλιάζες που είχε την ίδια κατάληξη (77΄), όπως επίσης η  προσπάθεια του Βούκσεβιτς (82΄)  αλλά και η κεφαλιά του Τομάς (85΄).

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76