UA-49499200-1

Λαμπρή θέση στην άθληση της Νεάπολης κατέχει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βατίκων

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που το όνειρο και η επιθυμία του ομογενή Ν. Νικολακέα έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη του για το συγκεκριμένο άθλημα, παράλληλα με την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Βάτικα, ήταν αυτό που τον ώθησε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του γηπέδου, σε χώρο που του διέθεσε ο τότε Δήμος Βοιών, επί δημαρχίας Ιωάννη Κουσούλη, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον ήθελε να γνωρίσει το άθλημα και ιδιαίτερα στους νέους.

Δικαίως λοιπόν φέρει και το όνομα του το γήπεδο, διότι στον κύριο Νικολακέα χρωστάνε οι Βατικιώτες την γνωριμία με το τένις. Το τένις είναι ένα ευγενικό άθλημα που δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι και φυσικά δεν γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο δεν έχει ηλικία! Μπορούν να το κάνουν από παιδιά, μέχρι ενήλικες.
Σήμερα στον ίδιο χώρο ακριβώς δίπλα, λειτουργεί και το Δημοτικό Γήπεδο Τένις. Τα γήπεδα είναι ανοικτά καθημερινά και υπάρχουν στον χώρο καταρτισμένοι προπονητές του αθλήματος, που μπορούν να σας διδάξουν την τεχνική αυτού του ευγενικού αθλήματος.

Ο αθλητισμός όπως όλοι γνωρίζουμε, παίζει σημαντικό ρόλο στη σωστή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών, από την απλή άθληση μέχρι και το αγωνιστικό του κομμάτι, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και εγκαταστάσεις, για ένα άθλημα που δεν έχει ηλικία και είναι για όλους.

Πραγματικά τυχεροί και υπερήφανοι που έχουμε αυτές τις εγκαταστάσεις στη Νεάπολη και ευγνώμονες για την μεγάλη προσφορά του Ν. Νικολακέα και μπράβο και στην Δημοτική Αρχή, που τις στηρίζει από την πρώτη στιγμή εδώ και δέκα χρόνια.
Λοιπόν ας γνωρίσουμε αυτό το άθλημα στον όμορφο χώρο του Λυκείου Νεάπολης.

Μπορείτε να οργανώσετε μικρές ομάδες με τους φίλους σας και να συμμετέχετε στα τμήματα που σας ενδιαφέρουν :
-ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
-ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ
-ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
-ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ
-ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
-ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ
-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
www.vatikatennisclub.com
Facebook: Όμιλος Αντισφαίρισης Βατίκων
Email: oavtennis@gmail.com
Τηλ. Ομίλου: 6987142962
Προπονητική ομάδα: 6976763434, 6979334768

Δέσποινα Παπούλη – Βαγγελόγλου
ΦΩΤΟ: Δέσποινα Παπούλη – Βαγγελόγλου

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

G-EZ117CQG76