UA-49499200-1

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας

Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας, στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Σεραφείμ ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη και ο  Ιερέας Ριβιώτισσας πατήρ Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκούρος, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο  Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Μαντάς, ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Ιωάννης Σταματάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Μπελεγρή, Καρράς και Μπουκουβάλας, ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος.

Η Αντιπεριφερειάρχης  κα Τζανετέα ευχήθηκε καλή χρονιά στους υπαλλήλους  της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και τις οικογένειες τους,  με υγεία και ευτυχία.  Η κα Τζανετέα επισήμανε την σοβαρή έλλειψη προσωπικού, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για την εξυπηρέτηση των πολιτών και ζήτησε, να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών.

Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε ότι το 2016 ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος, όμως εξήρε τους υπαλλήλους της ΠΕ Λακωνίας, γιατί στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, με την εργατικότητα  και την αφοσίωση τους βρίσκονται στο πλευρό του πολίτη. Επεσήμανε την συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη κα Τζανετέα και τους Περιφερειακούς Συμβούλους και ευχήθηκε σε όλους ένα δημιουργικό 2017.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76