UA-49499200-1

Και με τα… 4 συνεχίζει στο Europa League ο Ολυμπιακός

10.12.2014_Και με τα 4 συνεχίζει στο Europa league ο ΟλυμπιακόςΤο δώρο από το Τορίνο δεν ήρθε… (Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης βολεύτηκαν και οι δύο από το ισόπαλο χωρίς τέρματα 0-0), οι 9 βαθμοί δεν ήταν αρκετοί, για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά η “τεσσάρα” επί της Μάλμε ήταν υπεραρκετή για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή του πορεία και τους “32” του Europa League.

Τι και αν ο Ρόζενμπεργκ “πάγωσε”, λοιπόν, το «Γ. Καραϊσκάκης», στο 81ο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ο Κώστας Μήτρογλου θυμήθηκε την… παλιά του τέχνη και με προβολή του εξ επαφής “λύτρωσε” τον Ολυμπιακό, “γράφοντας” το 3-2.

Ένα 3-2, που τελικά έγινε 4-2, με το υποδειγματικό πλασέ του Αφελάι, στο 90′, μετά από “σπάσιμο” της μπάλας, από τον Κασάμι και την εξαιρετική κούρσα, που πραγματοποίησε.

Στο 22ο λεπτό, έπειτα από πλάγιο του Μαζουάκου, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0, “ανοίγοντας” το σκορ, με κοντινή κεφαλιά του Φουστέρ.

Η Μάλμε κατάφερε να “χτυπήσει” τον Ολυμπιακό σε μία από τις αντεπιθέσεις της, με τον Κρόον να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν είχε “πει την τελευταία του κουβέντα” και στο 63′ η σουτάρα του Τσόρι έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Όλσεν, “γράφοντας” το 2-1.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μποτία, Ομάρ, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντινγκά, Τσόρι (89′ Σιόβας), Κασάμι, Φουστέρ (76′ Αφελάι), Μήτρογλου (87′ Μπενίτες).

Μάλμε: Όλσεν, Τίνερχολμ, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Κονατέ (56′ Κρόον), Χάλστι, Έρικσον (75′ Θερν), Αντού, Φόρσμπεργκ, Ρόζενμπεργκ, Θελίν (79′ Τσιμπίτσκι).

Πηγή: epoli.gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76