UA-49499200-1

Η Eurodisney στην Αθήνα για αναζήτηση προσωπικού

23.1.2015_Η Eurodisney στην Αθήνα για αναζήτηση προσωπικού

«Βαλίτσες» για τη Eurodisney στο Παρίσι ετοιμάζουν 350 Έλληνες, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή και θα λάβουν μέρος στη διήμερη ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία, στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2015, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.

Όσο για τις ειδικότητες που θέλουν να βρουν οι άνθρωποι του πάρκου, αυτές αφορούν σερβιτόρους, βοηθούς μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμαν, υπαλλήλους για την υποδοχή στα εστιατόρια και τα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπαλλήλους στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της Disney και υπάλληλοι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.

Για τις περισσότερες θέσεις εξυπηρέτησης κοινού -θέσεις χωρίς εξειδίκευση- παρέχεται μηνιαία μεικτή αμοιβή ύψους 1.465 ευρώ, για συμβάσεις διάρκειας 35 ωρών την εβδομάδα. Εξάλλου, η EuroDisney συμβάλλει οικονομικά στα ταξιδιωτικά έξοδα των εργαζομένων με ένα ποσό της τάξης των 155 ευρώ, στη διατροφή τους με συγκεκριμένα εστιατόρια, όπου η τιμή του πλήρους γεύματος κυμαίνεται από τρία έως τέσσερα ευρώ, αλλά και στη στέγαση των εργαζομένων της, για την οποία παρέχει τη δυνατότητα διαμονής σε διαμερίσματα κοντά στο Πάρκο στην τιμή των έντεκα ευρώ ημερησίως. Υπενθυμίζεται ότι οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στην αγγλική όσο και στη γαλλική γλώσσα.

 

Πηγή: platform.gr

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76