UA-49499200-1

Η Χάρις Αλεξίου παρουσίασε το νέο της άλμπουμ

7.11.2014_Η Χάρις Αλεξίου παρουσίασε το νέο της άλμπουμΣτην ατμοσφαιρική σκηνή του Gazarte  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Χάρις Αλεξίου, με τίτλο «Τα όνειρα γίνονται πάλι», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Heaven.

Η  ιδιαίτερα ξεχωριστή, γλυκιά και ονειρική βραδιά  ξεκίνησε με το θερμό καλωσόρισμα του γενικού διευθυντή της Heaven,  Σπύρου Σταμούλη,  υπό τη μουσική υπόκρουση του νέου τραγουδιού που έχει ξεχωρίσει, του «Καίω εσένα», ο οποίος και προσκάλεσε όλους τους συντελεστές του άλμπουμ στη σκηνή:  την Χάρις Αλεξίου, το Νίκο Μωραΐτη (υπογράφει τους στίχους και την επιμέλεια παραγωγής),  τους συνθέτες Rous, Στάθη Δρογώση, Βασίλη Γαβριηλίδη, Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον διευθυντή παραγωγής Γιώργο Κυβέλλο.

Η Χάρις Αλεξίου περιέγραψε πώς μπήκε σε αυτήν τη νέα παρέα και μίλησε για το πώς ξεκίνησε η ιστορία με το Νίκο Μωραίτη και τα τραγούδια του Στάθη Δρογώση, την άφιξη του Rous και του «Ένα φιλί», του Βασίλη Γαβριηλίδη και στο τέλος, της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια μίλησε για την περίοδο της ηχογράφησης της φωνής της στο στούντιο στην Πάρο και την παράλληλη δουλειά που γινόταν στα στούντιο στην Αθήνα. «Δεν είναι εύκολο να δοκιμάζεσαι ακόμα μετά από 45 χρόνια καριέρας, φαίνεται όμως ότι υπάρχει κάτι πολύ δυνατό μέσα μου που δεν μ’ αφήνει ήσυχη και μου λέει να προσπαθήσω κι άλλο» διευκρίνισε.

Ο Γιώργος Κυβέλλος επεσήμανε το συμβολισμό του τίτλου «Τα όνειρα γίνονται πάλι», ένα μήνυμα για τον χώρο της δισκογραφίας και της κοινωνίας γενικότερα,  ενώ ο Νίκος Μωραΐτης παρατήρησε ότι εντελώς αυθόρμητα και χωρίς κανένα σχέδιο φαίνεται σα να συνδιαλέγονται και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο,  ο κάθε συνθέτης που συμμετέχει, με τον δικό του τρόπο και ύφος.

«Ένα μεγάλο όνειρο ζωής και στόχος» πραγματοποιήθηκε για το Βασίλη Γαβριηλίδη, αλλά και για το Στάθη Δρογώση που, όπως είπε, «άκουγα τη Χαρούλα μαζί με τη μητέρα μου και τώρα μας ακούει εδώ η γυναίκα με την κόρη μου».  Η Ανδριάνα Μπάμπαλη  δήλωσε πόσο συγκινητικό είναι να ακούγεται τραγούδι της με τη φωνή της Χαρούλας, μιας ερμηνεύτριας που «εννοεί την κάθε λέξη που τραγουδάει και αυτό είναι μοναδικό», ενώ ο Rous αναφέρθηκε στη συνεργασία τους ως  ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που του έχουν συμβεί, και πάνω από όλα στην ευκαιρία που μπορεί να δώσει ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς της.

Στη συνέχεια η Χάρις Αλεξίου πλαισιωμένη από τους συνθέτες Rous (κιθάρα), Στάθη Δρογώση (πιάνο), Ανδριάνα Μπάμπαλη (γιουκαλίλι)  παρουσίασαν live κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ, με την ειδική συμμετοχή του Σωτήρη Λεμονίδη στο πιάνο και του Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι. Η  βραδιά έκλεισε γλυκά, με… «Ένα φιλί».

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

To 2ο B&W Athens Photography έρχεται στην Αθήνα από 24-26/2

Η Blank Wall Gallery, διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography, με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων …

G-EZ117CQG76