UA-49499200-1

Η Πελοπόννησος μέσα από αεροφωτογραφίες σε διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο

Η Πελοπόννησος θα πρωταγωνιστήσει φέτος για λίγες ημέρες στο Λονδίνο σε μια ξεχωριστή έκθεση αεροφωτογραφίας. Η έκθεση με τίτλο «Mythical Peloponnese: As seen by the Gods», διοργανώνεται από την Πελοπόννησος Α.Ε για λογαριασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα πλαίσια της συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «World Travel Market».

Η έκθεση που θα φιλοξενηθεί στην καρδιά του Λονδίνου, στο Hellenic Centre, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2017, έχει ως στόχο να προβάλει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πελοποννήσου.

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους και επιχειρηματίες της βρετανικής τουριστικής αγοράς και εκπροσώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Οι  επισκέπτες  της  έκθεσης  θα  έχουν  την  ευκαιρία  να  ανακαλύψουν μέσα  από  μια  σειρά καλλιτεχνικών αεροφωτογραφιών το γραφικό, εμπνευσμένο και μυθικό τοπίο της Πελοποννήσου.

Οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν την ιδιαίτερη συμμετρία της φύσης, τα μοναδικά κάστρα, τα μνημεία, τα μοναστήρια, τους παραδοσιακούς οικισμούς, τις παραλίες, αλλά και όλα τα αξιοθέατα της Πελοποννήσου, με ένα διαφορετικό τρόπο, που θα τους διεγείρει το ενδιαφέρον να επισκεφτούν τον προορισμό.

 

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76