UA-49499200-1

Η Μάγια η Μέλισσα πετά για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη

Η Μάγια, η μικρή μέλισσα με τη μεγάλη καρδιά, μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, στις 19 Ιανουαρίου, για να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μία επική περιπέτεια.

Η ταινία είναι βασισμένη στο παιδικό βιβλίο του Γερμανού συγγραφέα Βάλντεμαρ Μπόνσελς, «Οι περιπέτειες της Μάγια της Μέλισσας», που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο,.

Το βιβλίο δημοσιεύτηκε το 1912, έγινε παγκόσμιο best seller και έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες. Στα 70’s, η Μάγια η Μέλισσα κατέκτησε με τις περιπέτειές της τη μικρή οθόνη και προβλήθηκε σε αμέτρητους τηλεοπτικούς σταθμούς ανά τον κόσμο, για να φτάσει να είναι, μέχρι και σήμερα, ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς παιδικούς χαρακτήρες, σε μικρούς και μεγάλους.

Η μικρή Μάγια είναι ένας σίφουνας γεμάτος περιέργεια, που, σε καμία περίπτωση, δεν θέλει να υπακούσει στους κανόνες της κυψέλης. Ένας από αυτούς είναι να μην εμπιστεύεται τις σφήκες και τα άλλα έντομα που ζουν πέρα από το λιβάδι.

Η Μάγια, όμως, δεν μπορεί παρά να κάνει φιλίες με τον Φλιπ την ακρίδα, τον Κερτ το σκαθάρι, ακόμα και τον Στινγκ τη νεαρή σφήκα! Μία ατρόμητη παρέα, που, όμως, οι άλλες μέλισσες δεν βλέπουν με καλό μάτι… Όταν κάποιος κλέβει τον βασιλικό πολτό, όλες οι υποψίες πέφτουν στις σφήκες, και η Μάγια μπαίνει στο στόχαστρο ως συνεργός τους.

Μόνο ο καλόκαρδος Βίλυ την πιστεύει και τη βοηθάει να λύσουν το μυστήριο, παρέα με τους υπόλοιπους φίλους της. Μετά από ένα μεγάλο και περιπετειώδες ταξίδι, η Μάγια, ο Βίλυ και η υπόλοιπη παρέα θα ανακαλύψουν τον πραγματικό φταίχτη και θα καταφέρουν να φιλιώσουν τους κατοίκους του μεγάλου και πλούσιου λιβαδιού.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στη θεσσαλονίκη το 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (ΣΠΕΚ) σας προσκαλεί στο «6ο Πολιτιστικό Πανόραμα», στη Θεσσαλονίκη, με διεθνείς συμμετοχές, την Παρασκευή 15 …

G-EZ117CQG76