UA-49499200-1

Η Διεθνής έκθεση Τουρισμού Mitt στη Μόσχα από 18 έως 21 Μαρτίου 2015

4.3.2015_Η Διεθνής έκθεση Τουρισμού Mitt στη Μόσχα από 18 έως 21 Μαρτίου 2015

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα με τον ετήσιο σχεδιασμό της, συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Mitt Μόσχας απο τις 18 έως 21 Μαρτίου 2015 για την περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της.

Κάθε χρόνο στα μέσα Μαρτίου, φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Expocentr Krasnaya Presnya της Μόσχας, η Moscow International Travel & Tourism Exhibition. Η γνωστή στο ευρύ κοινό σαν Μ.Ι.Τ.Τ., διεξήχθη για πρώτη φορά το 1994, τρία χρόνια μετά την πτώση του Σοβιετικού καθεστώτος και έμελλε να καταξιωθεί ως μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ανά την υφήλιο.

Η Μ.Ι.Τ.Τ. διαρκεί 4 ημέρες και ισχύει το μικτό σύστημα όσον αφορά τους επισκέπτες, με τις δύο πρώτες ημέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) να έχουν χαρακτήρα αποκλειστικά Β2Β και δικαίωμα εισόδου μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες. Τις δύο υπόλοιπες ημέρες της έκθεσης (Παρασκευή και Σάββατο), η είσοδος ανοίγει και για το απλό κοινό. Την έκθεση επισκέπτονται κατά μέσο όρο 100.000 άτομα, με το 80% να είναι επαγγελματίες τουρισμού, από 185 προορισμούς, 3.000 είναι οι επιχειρήσεις τουρισμού, ενώ η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια υπερβαίνει τα 50.000τ.μ.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην παραπάνω έκθεση, μπορεί να αποστείλει ενημερωτικό email στο invest.in.peloponnese@gmail.com, με τα στοιχεία επικοινωνίας του,  καθώς και με επικοινωνία στο 2713601141 (κ.Ψυχάρη Κωνσταντίνο, κ.Βαρελά Σωτήριο).

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, διαθέτει το χώρο της για προβολή των επιχειρήσεων, καθώς και για επιχειρηματικές συναντήσεις. Τα μέλη των Επιμελητηρίων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρέπει να φροντίσουν να προμηθευτούν κάρτες εισόδου και τη μεταφορά των φυλλαδίων τους.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76