UA-49499200-1

Επίδειξη μαχητικών τεχνών στο ΕΠΑΛ Μολάων

8.7.2014_Επίδειξη μαχητικών τεχνών στο ΕΠΑΛ ΜολάωνΤην Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε με  πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου   στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Μολάων,  υπό την αιγίδα  του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας, από τους εκπαιδευτές  Γιάννη  Λάγγη και Χάιδω Κατσουρίνη επίδειξη μαχητικών τεχνών, από το σωματείο του Παλλακωνικού Συλλόγου Οκινάουα Καράτε Ζίου Ζίτσου Παγκρατίου  με έδρα τους Μολάους.

Παρουσιάστηκαν στο κοινό από μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου τα  αναγνωρισμένα από την Γ. Γ. Αθλητισμού αθλήματα  του Παγκρατίου  και του Ζίου Ζίτσου, καθώς και  του παραδοσιακού συστήματος του Οκινάουα Τε. Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία των αθλητικών μελών  τους τα σωματεία, Υπερτελέατον , με εκπαιδευτή τον κ. Νίκο Συρμαλή, Νικοκλής, με εκπαιδευτή τον κ. Γιάννη Φελλούρη, Πράξανδρος ,  με εκπαιδευτή τον κ. Αναστάσιο Κοντάκο, Νεάπολης , με εκπαιδευτή τον κ. Ηλία Μανωλάκο και Αγίου Δημητρίου με εκπαιδευτή τον κ. Γεώργιο  Αποστολάκη . Επίσης παρευρέθηκαν  ο  κ. Βασίλης Παπαδόπουλος εκπαιδευτής  του Παγκρατίου Αθλήματος,  Ζίου Ζίτσου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλανοδικίας  από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας,  ο κ. Αλέξανδρος Δούμας εκπαιδευτής του Τζούντο και Ελλανοδίκης  από την Θεσσαλονίκη,  καθώς και ο κ. Πάρης Κουτσαντονόπουλος Ελλανοδίκης και αθλητής του  Τζούντο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω επίσημοι προσκεκλημένοι:  κ. Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος , κ. Αβδούλος Σπυρίδων Προέδρος του Δ.Σ. Δήμου Μονεμβασίας, ο Δημοτικός και εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κολλιάκος Ιωάννης, η Προέδρος του Ν.Π.  κ. Αλειφέρη Παναγιώτα, ο Διοικητής  του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ. Γιάννου Παναγιώτης,  ο Πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος Ευθύμιος , οι  Προέδροι των  Τοπικών  Κοινοτήτων, Μεταμόρφωσης κ. Σκαρμούτσος Παναγιώτης  και Πακίων κ. Καρούνης  Μιχαήλ.

Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους εκπαιδευτές, αθλητές και γονείς των μικρών αθλητών που του συμπαραστέκονται σε κάθε δραστηριότητά του, καθώς  και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Για το  Δ.Σ. του Συλλόγου

  Η Πρόεδρος                                                                            Η  Γενική Γραμματέας

Ευθυμία Περδικογιάννη                                                      Βενετσάνου Αναστασία

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76