UA-49499200-1

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα στη Λακωνία

13.1.2015_Ληστεία σε κατάστημα-υπεραγορά στη Σκάλα Λακωνίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δεκαεπτά (17) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπής σε καταστήματα, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη το Σάββατο (28.11.2015) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 25χρονος  αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, το Σάββατο το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 25χρονος, διέρρηξε κατάστημα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.10.2015 έως και την 28.11.2015, στη Σπάρτη Λακωνίας, είχε διαπράξει ακόμη δεκατρείς (13) διαρρήξεις –κλοπές και τρείς (3) απόπειρες κλοπής σε καταστήματα, από όπου είχε αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -4.100- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76