UA-49499200-1

Ενστάσεις

26.5.2015_«Ενστάσεις»

Η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Παπαδημητρίου με θέμα «Ενστάσεις» εγκαινιάζεται σήμερα στο χώρο Τέχνης Εικαστικές Αναζητήσεις, ο οποίος προσφέρεται αφιλοκερδώς στους εικαστικούς.

Οι ενστάσεις είναι μέσα με τα οποία προασπίζουμε τα δικαιώματά μας ή μέσω αυτών προσπαθούμε να διαλευκάνουμε και να αποκαταστήσουμε μια αλήθεια.

Έχοντας συμμετάσχει σε πολλλές ομαδικές εκθέσεις, ο Γιώργος Παπαδημητρίου, στην πρώτη του ατομική έκθεση, αντιπροτείνει εικόνες που αντικατοπτρίζουν όλα εκείνα τα σοβαρά στοιχεία που αποδεικνύουν πόσες λανθασμένες αποφάσεις έχουν ίσως παρθεί ή πόσες από τις προηγούμενες θέσεις ή εν+στάσεις ζωής μπορεί να ήταν λανθασμένες.

Ζώντας ταυτόχρονα όλοι μας σε μια περίοδο “ανθρωπιστικής κρίσης”, που αφορά τις πιο ευπαθείς ομάδες και αποτελεί για τους “έχοντες” και τους “κατέχοντες” αφορμή μακροσκελών συζητήσεων και διαλόγων, τα έργα του εικαστικού Γιώργου Παπαδημητρίου, μέσα από τις αφαιρετικά καθάριες εικόνες, τους δυνατούς συμβολισμούς και τα ανάμεικτα αλλά τόσο έντονα συναισθήματα που προκαλούν, εγείρουν ενστάσεις που στην εποχή μας αναδεικνύονται σε ενδόμυχες κραυγές λύτρωσης.

Πληροφορίες: Εικαστικές Αναζητήσεις, Σπευσίππου 21, Κολωνάκι, Αθήνα, διάρκεια μέχρι τις 27 Ιουνίου.

 

Πηγή: clickatlife.gr

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76