UA-49499200-1

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Αίγιο για την προστασία του Κορινθιακού Κόλπου

Ο Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου (ΣΠΟΑΚ), συνεχίζοντας τις δράσεις του που αφορούν στην προστασία και αειφόρο ανάπτυξη του Κορινθιακού Κόλπου, αλλά και στην ανάδειξη θεμάτων που ενδιαφέρουν τους Δήμους – Μέλη του γύρω από τον Κορινθιακό, σας προσκαλεί στην Εκδήλωση του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), με θέμα: «Ας καταγράψουμε τα τοπικά και διατοπικά περιβαλλοντικά μας προβλήματα», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο), οδός Ν. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου.

Η εκδήλωση, την οποία οργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ),  τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και συνδιοργανώνεται από το Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου (ΣΠΟΑΚ) «ΑΡΙΩΝ», το Δήμο Αιγιαλείας, το Δήμο Κορινθίων και το Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου.

Εισηγητές θα είναι η Δρ. Σ. Ζερβουδάκη, από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), με θέμα: «Μέδουσες, οι μάγισσες της θάλασσας» (διάρκεια ομιλίας 30″) και η Μαρία Σαλωμίδη, από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), με θέμα: «Κορινθιακός βυθός: οικολογικές ιδιαιτερότητες, πιέσεις και προοπτικές» (διάρκεια Ομιλίας 30″).

Μετά τις εισηγήσεις θ’ ακολουθήσει συζήτηση και καταγραφή των περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν, στην αίθουσα του κέντρου, φωτογραφική έκθεση με θέμα τους κατοίκους του βυθού του Κορινθιακού κόλπου.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76