UA-49499200-1

Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό δίκτυο της Μάνης

28.3.2016_Συντηρούνται οι Επ. Οδοί Παπαδιάνικα-Δαιμονιά και Δαιμονιά-Ελίκα

Δημοπρατήθηκε, την Τρίτη  19 Απριλίου 2016, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, το έργο με τίτλο:«Συντήρηση της με αριθμό 23 Επ.Ο. Αρεόπολης – Πύριχου – Χειμάρας – Κότρωνα – Αγριλιάς – Δρυαλίου – Νύμφη –  Κοκκάλας – Αγ. Κυπριανού – Λαγίας – Γερολιμένα»,  προϋπολογισμού 500.000,00€.

Το έργο προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, δήλωσε ότι η συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου κρίθηκε επιτακτική, διότι εξυπηρετεί ολόκληρη την ανατολική Λακωνική Μάνη, με πλήθος διάσπαρτων παραδοσιακών οικισμών και πολλών βυζαντινών μνημείων, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις υποδομές μας, γιατί θεωρούμε ότι μετά και την παράδοση του δρόμου «Λεύκτρο – Σπάρτη», αλλά και την ολοκλήρωση του δρόμου «Σκούρα – Πυρί» που προβλέπεται να παραδοθεί το Φθινόπωρο, ο κυκλοφοριακός φόρτος  προς τη νότια Λακωνία θα αυξηθεί».

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76