UA-49499200-1

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

SONY DSC

Στην απομακρυσμένη αυτή γωνιά της χώρας μας χτύπησε για ακόμα μία φορά η καρδιά της ανθρώπινης ανιδιοτέλειας. Πλήθος εθελοντών συνέρρευσαν, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, προκειμένου να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπό τους.

Με άνευ προηγουμένου επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της 7ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης, του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας και το Δήμο Ανατολικής Μάνης. Στην επιτυχή διοργάνωση συνετέλεσαν με την προσφορά τους παλαιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν χαρά, χαμόγελο και ζωή.

29.1.2015_Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης 29.1.2015_Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης_1 29.1.2015_Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης_2

Οι εθελοντές αιμοδότες από όλα τα χωριά της Μάνης συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης δημιουργώντας μια γνώριμη, γλυκιά αναταραχή που αντανακλούσε την χαρά της προσφοράς αίματος για όσους έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι ο σπόρος της εθελοντισμού έχει φυτευτεί βαθιά μέσα στις καρδιές τους.

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση και κυρίως, σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για το μεγάλο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους, αλλά και για τη στάση τους, που θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

Check Also

Κάστρο Μονεμβασίας: 11 προσλήψεις από την ΕΦΑΛΑΚ για το επιθαλάσσιο τείχος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη, συνολικά 11 θέσεων, οι οποίες αφορούν …

G-EZ117CQG76