UA-49499200-1

Εγκρίθηκε από το ΠΕ.ΣΥ. η συντήρηση του οδικού άξονα Μονεμβασίας – Αγίου Φωκά

Η συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Μονεμβασίας, μεταξύ των οποίων και ο δρόμος Μονεμβασίας – Αγίου Φωκά, εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Το έργο προϋπολογισμού 600.000,00€, με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μονεμβασίας, αφορά τους παρακάτω οδικούς άξονες:

  1. Μονεμβασία – Άγιος Φωκάς
  2. Πάκια – Κοκκινιά
  3. Επαρχιακή οδός Δαιμονιά – Νεάπολη προς Άγιοι Απόστολοι – Άγιος Γεώργιος – Βιγκλάφια – Ελαφόνησο.

Επίσης εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το έργο: «Ηλεκτροφωτισμός Σταδίου Δ.Κ. Σκάλας Δήμου Ευρώτα», προϋπολογισμού 180.000,00€ με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ευρώτα.

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα, σε δηλώσεις τους επισήμαναν ότι η Περιφέρεια  έχει εξασφαλίσει σημαντικούς πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχουν προγραμματίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικά έργα, τόσο στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού όσο και στην συντήρηση και οδοσήμανση του οδικού δικτύου της Λακωνίας.

Check Also

100 παράτυποι μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας

Σκάφος με 100 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε, χθες (4/3/2024),  7 ναυτικά μίλια περίπου ανατολικά του Κάβο …

G-EZ117CQG76