UA-49499200-1

Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων

23.6.2016_Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων

Ένας νέος χώρος πολιτιστικής δημιουργίας και καλλιτεχνικής έκφρασης εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στους Μολάους.

Πρόκειται για την ανακαινισθείσα σύγχρονη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων, δωρεά της κας Ευγενίας Καρυτσιώτη, εις μνήμη του αδελφού της Χρήστου Ι. Καρυτσιώτη.

23.6.2016_Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων_2 23.6.2016_Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων_3

Στην τελετή των εγκαινίων, την οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας, βοηθούμενος από τον αιδεσιμολογιώτατο π. Στυλιανό Κότσαλη, ήταν παρόντες μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η αδελφή του δωρητή κα Ευγενία Καρυτσιώτη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ματούλα Μπελεγρή, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο Διοικητής του Α.Τ. Μολάων κ. Παναγιώτης Γιάννου, δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

23.6.2016_Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων_1 23.6.2016_Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων_4 23.6.2016_Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων_5

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μπελεγρή, ο Γυμνασιάρχης κ. Κότσαλης, ενώ εκ μέρους της οικογένειας, η κα Καλλιόπη Καρυτσιώτη αναφέρθηκε στη ζωή του δωρητή Χρήστου Καρυτσιώτη, ο οποίος με το έργο που δημιουργήθηκε κατατάσσεται στη χωρία των ευεργετών της περιοχής μας.

23.6.2016_Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων_6

Μετά το πέρας των εγκαινίων παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση “Πλούτος” του Αριστοφάνη, από το Θεατρικό Εργαστήριο Νέων του Δήμου Μονεμβασίας.

ΦΩΤΟ: Μιχάλης Καρούνης

Check Also

Κάστρο Μονεμβασίας: 11 προσλήψεις από την ΕΦΑΛΑΚ για το επιθαλάσσιο τείχος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη, συνολικά 11 θέσεων, οι οποίες αφορούν …

G-EZ117CQG76