UA-49499200-1

Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα

8.8.2016_Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα_Μονεμβασία_1

Εντυπωσίασαν οι Φιλαρμονικές των Δημοτικών Ενοτήτων Ασωπού και Μονεμβασίας, στην παράσταση που έδωσαν τόσο στη Μονεμβασιά όσο και στην Πλύτρα.

Μουσικές εκδηλώσεις ενταγμένες στο πλαίσιο του Πολιτιστικού καλοκαιριού 2016 του Δήμου Μονεμβασίας.

8.8.2016_Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα_Μονεμβασία_2 8.8.2016_Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα_Μονεμβασία_3

Με ένα καθαρά ελληνικό πρόγραμμα και με διαχρονικά μουσικά ακούσματα, υπό την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού Γιώργου Καλογεράκου και με την ερμηνεία των Ευάγγελου Φαρμακόρη, Τίνας Βουνελάκη και Τίνας Ζουμπουλάκη, ενθουσίασαν όσους είχαν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν.

Ο κ. Γιώργος Καλογεράκος μιλώντας στο monemvasianews.gr επισήμανε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά προκειμένου να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δήμο αλλά και όλους όσους στηρίζουν τις φιλαρμονικές ολ΄αυτά τα χρόνια.

8.8.2016_Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα_Πλύτρα_4 8.8.2016_Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα_Πλύτρα_5

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Παναγιώτα Αλειφέρη επαίνεσε τόσο τον Αρχιμουσικό όσο και τα παιδιά για τον δύσκολο και επίπονο αγώνα τους, με στόχο ένα όσο γίνεται πιο άρτιο αποτέλεσμα, ενώ παρότρυνε όλους να συμμετέχουν, στις πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις του Δήμου Μονεμβασίας για το πολιτιστικό καλοκαίρι.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι οι επόμενες παραστάσεις των Φιλαρμονικών είναι σήμερα 8/8/2016 στη Συκιά, την Τετάρτη 10/8/2016 στο Κάστρο Μονεμβασίας και την Παρασκευή 12/8/2016 στο Βλαχιώτη.

8.8.2016_Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα_Πλύτρα_1 8.8.2016_Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα_Πλύτρα_2 8.8.2016_Δυναμικό παρόν από τη Δημοτική Φιλαρμονική σε Μονεμβασιά και Πλύτρα_Πλύτρα_3

Το  monemvasianews.gr στηρίζει και επαινεί τέτοιες προσπάθειες, οι οποίες αναβαθμίζουν και προάγουν την μουσική παιδεία και μεσ’ απ’ αυτή την διαδικασία, τον πολιτισμό ενός τόπου.

ΦΩΤΟ: Λίτσα Ποδάρα-Αβδούλου, Μιχάλης Καρούνης

Check Also

Κάστρο Μονεμβασίας: 11 προσλήψεις από την ΕΦΑΛΑΚ για το επιθαλάσσιο τείχος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη, συνολικά 11 θέσεων, οι οποίες αφορούν …

G-EZ117CQG76