UA-49499200-1

Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

4.1.2015_Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη ομόφωνα ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά από πρόταση του Προέδρου της, Ευάγγελου Βενιζέλου, αποφάσισε να ψηφίσει στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Βουλής, την προτεινόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου:

–  Να σηματοδοτήσει την ανάγκη σεβασμού της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας

–  Να υπογραμμίσει την ανάγκη και να εκφράσει  την ευχή  η νέα Πρόεδρος της Βουλής να κινηθεί στο επίπεδο του αξιώματός της, υπερβαίνοντας τους οιωνούς της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου.

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, διευθυντής της ΚΟ τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος γραμματέας της ΚΟ Παναγιώτης Ρήγας.

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου της αποφάσισε ομόφωνα  να καταψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης, με το πολιτικό σκεπτικό που ανέπτυξε ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του κατά την κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη.

Check Also

Δυναμικό παρόν λακωνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOODEXPO 2024

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου, αξιόλογες επιχειρήσεις της Λακωνίας, στη …

G-EZ117CQG76