UA-49499200-1

Βιολογικός καθαρισμός Νεάπολης: Ένα μεγάλο έργο τίθεται σε χρήση

Ένα όνειρο δεκαετιών για την Νεάπολη γίνεται πραγματικότητα. Έπειτα από συνεχείς και επίπονες προσπάθειες, αλλά και μέσα από πολλές και ποικίλες δυσκολίες, ο βιολογικός καθαρισμός της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης, του Δήμου Μονεμβασίας, ολοκληρώθηκε και δίνεται σε χρήση.

Ένα σημαντικό έργο ανάπτυξης έρχεται να δώσει προοπτική και μέλλον στη πόλη, προστατεύοντας ταυτόχρονα το θαλάσσιο και χερσαίο περιβάλλον.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μονεμβασίας και ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης, τονίζει τη σημασία του βιολογικού καθαρισμού για τη Νεάπολη, ενός έργου η υλοποίηση του οποίου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και χρονοβόρα.

«Η παρούσα δημοτική αρχή συνεχίζοντας τις προσπάθειες των προηγούμενων, κατάφερε να υλοποιήσει το έργο μέσα από πολλές αντιξοότητες, ενώ η  ικανότητα, η μεθοδικότητα και η επιμονή που επιδείξαμε σαν δημοτική αρχή, συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση του έργου», τονίζει ο κ. Τριχείλης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο βιολογικός καθαρισμός θα λειτουργήσει σωστά με τη βοήθεια όλων των δημοτών, οι οποίοι πρέπει να συνδεθούν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να τον χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών».

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76