UA-49499200-1

Βαριά ήττα του ΟΦΗ από τον Αστέρα Τρίπολης

24.2.2015_Βαριά ήτα του ΟΦΗ από τον Αστέρα Τρίπολης

Την συντριβή με 6-1 από τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε ο λαβωμένος ΟΦΗ την Κυριακή το μεσημέρι στην Τρίπολη για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4΄ όταν μετά από φάουλ του Ρόλε ο Μπαράλες αμαρκάριστος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε απαντήσει άμεσα στο γκολ του Αστέρα αλλά το σουτ του Ροβίθη έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Κοσίτσκι.

Στη συνέχεια αν εξαιρέσει κανείς μια καλή ευκαιρία του Αστέρα στο 8΄σε σουτ του Ρόλε που απέκρουσε ο Λόρια, ο ΟΦΗ ισσορόπησε το παιχνίδι για περίπου 30 λεπτά αλλά στο 41΄ήρθε το 2-0 όταν ο Γιαννιώτας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπολάκη πήρε τη μπάλα και την έστρωσε στον Μπαράλες που με διπλή προσπάθεια κέρδισε με σουτ τον Λόρια και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο ΟΦΗ δέχθηκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν μετά από σέντρα του Λούι από τα δεξιά ο Μάσα με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Με το 3-0 από το πρώτο μέρος η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν μπορούσε να ζητήσει και πολλά από το ματς στο δεύτερο ημίχρονο που στα πρώτα 20 λεπτά του πέρασε απαρατήρητο καθώς δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση. Στο 66΄όμως ο Αστέρας έκανε το 4-0 όταν ο Ρόλε εκτέλεσε έξυπνα συρτά ένα φάουλ από πλάγια αριστερά στρώνοντας στον Μάσα που με εκπληκτικό σουτ έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ.

Ο Αστέρας όμως που ήταν καταιγιστικός στο σημερινό ματς δεν αρκέστηκε στο 4-0 και ο Μπαράλες στο 79΄με εκπληκτικό σουτ με φάλτσο στον αέρα μετά τη σέντρα του Παντελιάδη από τα αριστερά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ έχασε και τον Τζόρτζ που υπέστη τράβηγμα και παρά το ότι έπαιξε μέχρι το τέλος του ματς η παρουσία του ήταν καθαρά τυπική αφού δεν μπορούσε να τρέξει και ο Αναστόπουλος δεν είχε άλλη αλλαγή στον πάγκο.

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ στο 88΄κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Ζησόπουλο με τον Λαμπρόπουλο να το εκτελεί εύκολα και να μειώνει σε 5-1.

Όμως αυτό δεν έμελλε να είναι το τελικό σκορ αφού ο Αστέρας στο 91΄πέτυχε και έκτο τέρμα με κεφαλιά του αμαρκάριστου Πάρα μέσα στην περιοχή από κόρνερ του Παντελιάδη, με τον ΟΦΗ να δέχεται μια ντροπιαστική ήττα με 6-1 που σίγουρα θα γραφτεί με μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας.

 

Πηγή: creteplus.gr

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76