UA-49499200-1

Από στραγγαλισμό προήλθε ο θάνατος του Μένη Κουμανταρέα

8.12.2014_Από στραγγαλισμό προήλθε ο θάνατος του Μένη ΚουμανταρέαΣτραγγαλισμό δείχνει ως αιτία θανάτου του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα το πόρισμα των ιατροδικαστών Ν. Καρακούκη και Χρ. Τσάκωνα.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο Μένης Κουμανταρέας έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στην κοιλιά. Μετά τα χτυπήματα στο υπόλοιπο σώμα, στραγγαλίστηκε με τα χέρια. Ο Κουμανταρέας, που βρέθηκε νεκρός από τον ανιψιό του, δεν έφερε αμυντικά τραύματα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης τον είχε ακινητοποιήσει.

Η κηδεία του συγγραφέα θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, από το Α’ Νεκροταφείο.

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε πως θα καλύψει τα τέλη της κηδείας, «ως ελάχιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο πεζογράφο, που έζησε, αγάπησε και έγραψε όπως κανένας άλλος, για την πόλη της Αθήνας».

Η τελευταία συνέντευξη του Μένη Κουμανταρέα στη Βουλή-Τηλεόραση

Ο Μένης Κουμανταρέας μίλησε για τη ζωή και το έργο του στην Άντζελα Τσιφτσή και τη Βουλή-Τηλεόραση, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, σε μια συνέντευξη που έμελλε να είναι η τελευταία του. Η συνέντευξη θα προβληθεί εκτάκτως απόψε Δευτέρα 8/12 στις 21.00 και θα επαναληφθεί το Σάββατο 13/12, στο πλαίσιο της εκπομπής ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, στις 22.00.

 

 

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76