UA-49499200-1

Απογευματινό τσάι και υψηλή ραπτική για φιλανθρωπικό σκοπό

31.1.2015_Απογευνατινό τσάι και υψηλή ραπτική για φιλανθρωπικό σκοπό
Tην Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, το MEDASSET διοργάνωσε το ετήσιο απογευματινό του τσάι στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza για την ενίσχυση του έργου του. Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι μακροχρόνιοι υποστηρικτές και φίλοι της οργάνωσης. Χορηγός ήταν ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

31.1.2015_Απογευνατινό τσάι και υψηλή ραπτική για φιλανθρωπικό σκοπό_6 31.1.2015_Απογευνατινό τσάι και υψηλή ραπτική για φιλανθρωπικό σκοπό_5 31.1.2015_Απογευνατινό τσάι και υψηλή ραπτική για φιλανθρωπικό σκοπό_2

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δημιουργίες υψηλής ραπτικής του νέου και βραβευμένου couturier STYΛΙΑΝΟS και του γνωστού Οίκου Faliakos by Petridis. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το IAΣΩ General – Γενική  Κλινική, τα Earth Friendly Products – προιόντα με φυτικά συστατικά για την οικογένεια και το σπίτι, η εταιρία Grekodom Development και η εταιρία Beauty Wishes – εταιρία καλλυντικών που προσέφερε δώρα στις καλεσμένες.  Τα fashion show και τις δημόσιες σχέσεις επιμελήθηκε η εταιρία μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally.

Τα παπούτσια sedici ολοκλήρωσαν το outfit των μοντέλων και τα μαγικά χέρια της ομάδας της σχολής Freddy Make up Stage, έβαλαν μία ξεχωριστή πινελιά με το μαλλί και το μακιγιάζ.

Η Πρόεδρος του ΜΕDASSET Λίλη Βενιζέλου.
Η Πρόεδρος του ΜΕDASSET Λίλη Βενιζέλου.Λίλη Βενιζέλου με Στυλιανό, Νόπη Ρωμανίδου και Χρήστο Πετρίδη.Λίλη Βενιζέλου με Στυλιανό, Νόπη Ρωμανίδου και Χρήστο Πετρίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία η Πρόεδρος του MEDASSET κυρία Λίλη Βενιζέλου, καθώς και 200 Κυρίες από την υψηλή κοινωνία της Αθήνας. 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του MEDASSET για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας και των βιοτόπων της σε όλη τη Μεσόγειο.

Νόπη Ρωμανίδου, Managing Director της εταιρείας Ally.

31.1.2015_Απογευνατινό τσάι και υψηλή ραπτική για φιλανθρωπικό σκοπό_1

Για περισσότερες πληροφορίες: 

ΜΕDASSET (Tζένη Ιωάννου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας)

Τηλ. – Fax: 210 3613572 / Λυκαβηττού 1Γ, 10672 Αθήνα / medasset@medasset.org

Λίγα λόγια για το MEDASSET

To MEDASSET ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1988.  Είναι διεθνής περιβαλλοντική ΜΚΟ και εταιρία περιορισμένης κατεγγείησης, μόνιμο μέλος- παρατηρητής της Σύμβασης της Βέρνης, στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Συνεργάζεται στενά με το MEDASSET Ελλάς, ένα Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1993 και είναι εταίρος στο Μεσογειακό Σχέδιο Δράσης του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του ΟΗΕ (UNE/MAP). Οι δυο οργανισμοί έχουν κοινούς στόχους, όπως είναι η μελέτη και η προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους σε όλη τη Μεσόγειο. Οι στόχοι επιτυγχάνονται μέσω επιστημονικής έρευνας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, άσκησης πίεσης σε σχετικούς φορείς και ευαισθητοποίησης του κοινού.

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76