UA-49499200-1

Απέδωσε καρπούς η συναυλία στήριξης των Δομών Υγείας του Δήμου Μονεμβασίας

Όπως είναι γνωστό σε όλους, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ., στο κτήμα Τσαφατίνου, οι κάτοικοι του Δήμου Μονεμβασίας, με μια εντυπωσιακή προσέλευση,  εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στις Δομές Υγείας του Δήμου Μονεμβασίας, κατά τη διάρκεια της συναυλίας στήριξης του Νοσοκομείου Μολάων και του Κέντρου Υγείας Νεάπολης.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Μολάων, το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων και το Κέντρο Υγείας Νεάπολης.

Στη συναυλία συμμετείχε η ορχήστρα του μαέστρου Πέτρου Τσολάκου, ενώ στο τραγούδι ήταν ο Σπύρος Κουτσοβασίλης και η Αθηνά Κοκκόλη.

Εκ μέρους των διοργανωτών εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στον Πέτρο Τσολάκο και την ορχήστρα του για τη δωρεάν συμμετοχή τους, στα καταστήματα της πόλης των Μολάων που πρόσφεραν τα κεράσματα, στο Δήμαρχο Ηρακλή Τριχείλη για την προσφορά του κρασιού καθώς και στην Κατερίνα Τσαφατίνου για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.

Επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο των Ελληνικών Πετρελαίων που, κατόπιν μεσολάβησης του κ. Τσολάκου, διέθεσε πετρέλαιο  θέρμανσης  αξίας 2.000 ευρώ,  με σκοπό να διατεθεί στις δύο δομές υγείας του Δήμου μας, καθώς και στην κυρία Ευγενία Καρυτσιώτη για την δωρεά μιας συσκευής παροχής οξυγόνου αξίας 2.000,00 €.

Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε ποσό 3.500,00 ευρώ.  Αξιολογώντας τις ανάγκες της κάθε μονάδας ή οργανωτική επιτροπή  αποφάσισε  να δοθούν :

α) Στο Νοσοκομείο Μολάων: Πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 1.300,00 € και υγειονομικό υλικό αξίας  2.000,00 €.
β) Στο  Κέντρο Υγείας Νεάπολης: Πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 700,00 € και υγειονομικό υλικό  αξίας  1.500,00 €.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί για ακόμα μια φορά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εύχεται να συνεχίσουμε να  δίνουμε δυναμικό παρόν, όταν και όπου υπάρχει ανάγκη, γιατί όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «όλοι μαζί μπορούμε».

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76