UA-49499200-1

Αξιόλογη βράβευση για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας

23.12.2014_Αξιόλογη βράβευση για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ΛακωνίαςΣτις 28 Νοεμβρίου του 2014 πραγματοποιήθηκε  η απονομή των βραβείων Greek Export Awards 2014 στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Greek Export Forum 2014, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων.

Η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όλων των κεντρικών φορέων και συνδέσμων και της πλειοψηφίας των διμερών επιμελητηρίων της ελληνικής επικράτειας.

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων εκπροσωπήθηκαν αρμόδιοι με τις εξαγωγές θεσμικοί φορείς & ακαδημαϊκοί. Την όλη οργάνωση είχε αναλάβει η εκδοτική συνεδριακή  εταιρεία Ethos Media A.E.

Στόχος των Greek Exports Awards 2014 δεν ήταν άλλος από την ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στην χώρα μας, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.

Τα βραβεία απένειμε ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  είχε συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό του Extra Παρθένου Ελαιολάδου που τυποποιεί, εξάγεται του εξωτερικού.

Όπως φαίνεται και στον τελικό πίνακα απονομής η Ε.Α.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ έλαβε την τέταρτη θέση στην κατηγορία  «IASON» Premier Greek Export Award 2014.

Βραβείο «IASON» Premier Greek Export Award 2014 στον εξαγωγέα της χρονιάς

SERTONA S.A.
KRETA ΦΑΡΜ Α.Ε
ΕUROBANK ERGASIAS A.E.
ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΑΕΒΕ (Δ.Τ. THEON SENSORS)
ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ

Ιδιαίτερη σημασία έχει, ότι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας είναι η μοναδική εταιρεία που συμπεριλήφθηκε στην διοργάνωση με αντικείμενο την εξαγωγή τυποποιημένου Extra Παρθένου Ελαιολάδου.

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76