UA-49499200-1

Ανοίγει τις πύλες της η 14η HORECA

Όπως αναφέρθηκε από τους διοργανωτές της έκθεσης, στην σχετική συνέντευξη τύπου σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, η 14η HORECA ανοίγει τις πύλες της από 8-11 Φεβρουαρίου 2019 στο Μetropolitan Expo, για να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες της Ξενοδοχίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης.

Με τη συμμετοχή 550 εκθετών, σε εκθεσιακή επιφάνεια 50.000 τ.μ. και με marketing budget που ανέρχεται στα 550.000€, αναμένονται 125.000 εγχώριοι, καθώς και 800 διεθνείς επισκέπτες.

Η έκθεση έχει την στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου και αναμένεται να αποτελέσει και πάλι σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της Φιλοξενίας και σημαντικό εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Με στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών στις τελευταίες εξελίξεις, τόσο όσον αφορά στα προϊόντα, όσο και στις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές  και την εμπορική αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

Από αριστερά: Νίκος Χουδαλάκης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, Θανάσης Γιαλούρης, Αντιπρόεδρος της Forum ΑΕ

Έτσι, μέσα από τα ανανεωμένα προγράμματα, τον πυρήνα του Web Hotel, θα αποτελέσουν καινοτομίες και ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το digital μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων.

Παράλληλα, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events. Στα ίδια stages θα διεξαχθούν και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece, ενώ την Παρασκευή, 8/2/2019 από τις 14:00 θα διοργανωθεί το beerday.

Ταυτόχρονα κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες, από όλο τον κόσμο, μέσα από  γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στη νέα ελληνική κουζίνα.

Τέλος, στις 8 Φεβρουαρίου 2019, η έκθεση θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ),  στηρίζοντας έμπρακτα την σημαντικότερη θεσμική συνάντηση  των Ελλήνων ξενοδόχων.

Του συνεργάτη μας Δημήτρη Χ. Ταχυνάκου

Check Also

Παράκαμψη Σκάλας-Βλαχιώτη: Να λάμψει η αλήθεια ζητά ο Μανώλης Μάκαρης

Ένταση προκαλεί το πολυπόθητο εδώ και χρόνια έργο της παράκαμψης των οικισμών Βλαχιώτη και Σκάλας, …

G-EZ117CQG76