UA-49499200-1

«Ανήλικοι παραβάτες: ο ρόλος της οικογένειας και της κοινωνίας»

7.3.2016_Ανήλικοι παραβάτες - Ο ρόλος της οικογένειας και της κοινωνίας

Την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016, διεξήχθη στη Νάουσα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» και στην αίθουσα «Βέτλανς», εκδήλωση με θέμα: «Ανήλικοι παραβάτες: ο ρόλος της οικογένειας και της κοινωνίας». Την εκδήλωση διοργάνωσε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Νάουσας.

Στην εκδήλωση μίλησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις, κατά τον διάλογο που ακολούθησε:

1. Ο Επιμελητής Ανηλίκων κ. Κώστας Μίζας με θέμα «Η κυρίαρχη αντίληψη περί επιτυχίας, τα πρότυπα, η απώλεια της εμπιστοσύνης και η συνακόλουθη αποδυνάμωση των κοινωνικών θεσμών, ως γενεσιουργοί παράγοντες της παραβατικότητας»,

2. Η Κοινωνική Λειτουργός της Πρωτοβουλίας για το Παιδί κα Δώρα Νιώπα, με θέμα «Η αποδιοργανωτική συμπεριφορά κατά την παιδική ηλικία, τα χαρακτηριστικά της και η σύνδεσή της με την παραβατικότητα».

Το ΔΣ της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» ευχαριστεί τους διοργανωτές για την πρόσκληση και ιδιαίτερα την διευθύντρια του Σχολείου κα Αντωνία Χαρίση, καθώς και όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76