UA-49499200-1

Ανέλπιστη η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Κώστα!

Άκρως συγκινητική υπήρξε η μέχρι τώρα ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Κώστα Καλλά, από τη Μονεμβασιά και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αυτός αντιμετωπίζει.

Πολίτες από κάθε γωνιά της γης, έσπευσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου ο Κώστας να κρατηθεί στη ζωή, αντιμετωπίζοντας τα πολύ σοβαρά θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούν.

Σε λιγότερο από 8 ημέρες έχει συγκεντρωθεί στον ειδικό ερανικό τραπεζικό λογαριασμό, ποσό που ξεπερνά τις 11.000,00€, χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στον ίδιο και την οικογένειά του.

Ήδη ο Κώστας έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα των ειδικών γιατρών, οι οποίοι την Πέμπτη (27/02/2020) θα προχωρήσουν στην πρώτη και πιο δύσκολη επέμβαση. Με αυτήν οι ειδικοί θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από τη μύτη, κάτι το οποίο ενέχει σοβαρό κίνδυνο μόλυνσης, απειλητικό για τη ζωή του.

Ο Κώστας Καλλάς όπως είναι σήμερα

Να επισημάνουμε ότι εάν όλα πάνε καλά, για τον Κώστα θα ακολουθήσουν ακόμα δύο (2) χειρουργικές επεμβάσεις, μια σε κάθε πόδι και εν συνεχεία, πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Κοντά μας σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια και η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης και βέβαια και η Ενορία Μονεμβασίας, προσφέροντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό αλλά και παρέχοντας ηθική υποστήριξη σε κάθε μας βήμα.

Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης  κ.κ. Ευστάθιος μιλώντας στο staging.www.staging.monemvasianews.gr, τόνισε ότι δεν θα μπορούσε η τοπική εκκλησία να μην δώσει το ευλογημένο παρόν και παράλληλα, ευχήθηκε όλα να πάνε κατ’ ευχήν και με τη δύναμη του Κυρίου και την αγάπη προς το συνάνθρωπο μας, ο αγαπητός Κώστας να επανέλθει σύντομα σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής, κοντά στην οικογένεια του και την εργασία του.

Αν βοηθήσουμε όλοι μας με λίγα χρήματα, χωρίς να στερηθούμε κάτι, ο Κώστας θα καταφέρει να γίνει καλά!
Μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορεί να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ατομικός ερανικός τραπεζικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα,  ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αριθμός λογαριασμού: 418/00369518
IBAN λογαριασμού:  GR 5101104180000041800369518
Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ

Η αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι η υπέρτατη αρετή.
Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76