UA-49499200-1

Άνοδο του Φ.Ε.Ο. Θήβας στην Α1 εθνική κατηγορία στο μπάντμιντον

7.10.2014_Άνοδο του ΦΕΟ Θήβας στην Α1 εθνική κατηγορία στο μπάντμιντονΤην ανοδό του στην Α1  εθνική κατηγορία πανηγυρίζει  το τμήμα  badminton  του Φ.Ε.Ο.Θ. (ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ).

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας  οι Πανελλήνιοι Αγώνες  ομαδικού της Α2  εθνικής κατηγορίας στο Μπάντμιντον . Η ομάδα του Φ.Ε.Ο. Θήβας κατέλαβε αήττητη την πρώτη θέση,  σε σύνολο 14 ομάδων που αγωνίζονταν στην Α2 εθνική κατηγορία. Τη  δεύτερη  θέση κατέλαβε η Αναγέννηση Λιβαδειάς  και την τρίτη θέση ο Απολλώνιος Πάτρας .

Η ομάδα του Φ.Ε.Ο. Θήβας αγωνίστηκε με τους εξής αθλητές και αθλήτριες :

ΑΘΛΗΤΕΣ: Μπουλίο Μάριο, Γαλανόπουλο Σπύρο, Βενιζέλο Χαράλαμπο, Συκαρά Παναγιώτη

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ: Κρουστάλλη Δήμητρα, Βόγκλη Βάσω, Βενιζέλου Στέλλα

Το Δ. Σ. του Φ.Ε.Ο. Θήβας συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του καθώς και τους προπονητές του συλλόγου  Ζαχόπουλο Μπάμπη  και Μπουλίο Άρη  για  την μεγάλη επιτυχία τους. Επίσης ευχαριστεί τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας  που πάντα στηρίζει την κάθε προσπάθεια του συλλόγου  παραχωρώντας τα κλειστά γυμναστήρια για τις προπονήσεις και τους αγώνες. Εύχεται τέλος σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις αθλήτριες των τμημάτων του, υγεία και καλή δύναμη  για την αγωνιστική χρονιά  2014-2015.

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76