UA-49499200-1

Τριάντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας

1.2.2016_Τριάντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας

Στις 10 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο «Τζάκι», η επετειακή εκδήλωση  για την συμπλήρωση τριάντα χρόνων λειτουργίας του Σκακιστικού Ομίλου Θήβας (Σ.Ο.Θ.), σε συνδυασμό με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύριδων Νικολάου, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θηβαίων  κ.κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης και Σπυρίδων Κίτσος, ο διοικητής του ΚΕΠΘ ταξίαρχος κ. Λεωνίδας Παππάς, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Τάκης Σκλαβούνος ως εκπρόσωπος του  προέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Γεωργίου Μακρόπουλου, ο οποίος απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων του ως εκτελών χρέη προέδρου της FIDE, σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της εκπαίδευσης, παλαιοί και νέοι αθλητές του ομίλου με τις οικογένειές τους.

1.2.2016_Τριάντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας_1 1.2.2016_Τριάντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας_2

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν διαχρονικά διακριθέντες αθλητές μέλη του ομίλου, καθώς και πρόσωπα που έχουν σημαντική προσφορά στη λειτουργία του ομίλου και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές μέλη του ομίλου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ο.Θ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχόμενο καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του ομίλου καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες τόσο στο χώρο του αθλήματος όσο και πέρα από αυτόν.

ΦΩΤΟ: Σκακιστικός Όμιλος Θήβας

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76