UA-49499200-1

Τρέχει και… Μαγειρεύει για καλό σκοπό

26.2.2015_Οι Ολυμπιονίκες τρέχουν για το ΚΕΦΙΑΠ στα Καλαμάτα Βίκος Relays

Τα Βίκος Street Relays πρωτοπορούν στην Καλαμάτα με ένα γαστρονομικό event που θα κλέψει την παράσταση και θα προσφέρει φιλανθρωπικό έργο! Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και για δύο ώρες, 6-8 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί pasta party στο YIAMAS Gastro Bar.

Υπέροχες γεύσεις από τα χέρια του πολύ γνωστού chef Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος όχι απλά θα δώσει το παρόν στα Βίκος Relays συμμετέχοντας ως πρεσβευτής της οικογένειας, αλλά θα ετοιμάσει τις σπεσιαλιτέ του στο pasta party με στόχο τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, να δοθούν στην Μητρόπολη Μεσσηνίας για τις άπορες οικογένειες!

27.2.2015_Τρέχει και Μαγειρεύει για καλό σκοπόΟ Αλέξανδρος Παπανδρέου λάτρης του δρομικού κινήματος, μέσω των σκυταλοδρομιών τρεξίματος, επιχειρεί να εμφυσήσει την λατρεία αυτή και στα παιδιά του και όπως δήλωσε για την σκυτάλη που παίρνει ο ίδιος: «Τα Βίκος Relays είναι κάτι ωραίο, κάτι καινούριο που συνδυάζει τον αθλητισμό με πολλά πράγματα, όπως τα ταξίδια, τον τουρισμό και φυσικά τη γαστρονομία. Συναντάς νέους τόπους, ανακαλύπτεις νέες τοπικές γεύσεις και αθλείσαι. Είναι κάτι πολύ όμορφο και ουσιώδες. Εμείς κατεβαίνουμε στην Καλαμάτα οικογενειακώς, να τρέξουμε, να βάλουμε και τα παιδιά μας στην διαδικασία να μάθουν το κομμάτι του αθλητισμού και δεν υπάρχει πιο όμορφη ευκαιρία από την συμμετοχή μας σε αυτόν τον αγώνα». 

Αναφερόμενος επίσης στο φιλανθρωπικό pasta party στο YIAMAS Gastro Bar, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου τόνισε πως «η εποχή επιτάσσει τις συνεργασίες και την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη. Είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχω σε ένα αθλητικό γεγονός που θα προσφέρει με διάφορους τρόπους στήριξη είτε αυτή αφορά το ΚΕΦΙΑΠ, είτε τις άπορες οικογένειες της Καλαμάτας μέσω της Μητρόπολης με το pasta party».

 

 

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76