UA-49499200-1

Το Euphoria Retreat στο Μυστρά βραβεύτηκε στα «Greek Hotel of the Year Awards 2019»

Με τον τίτλο του «Iconic Hotel of the Year» διακρίθηκε το Euphoria Retreat, από την κριτική επιτροπή των Greek Hotel of the Year Awards, η οποία αποτελείτο από τουριστικούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες της ανάπτυξης και λειτουργίας ξενοδοχείων, αρχιτέκτονες και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η φετινή αποτελεί τη χρονιά εκκίνησης για τα Greek Hotel of the Year Awards, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2019, στο Μέγαρο Λυκιαρδοπούλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση το Euphoria Retreat, το πρώτο ολιστικό wellbeing destination spa στην Ελλάδα, άνοιξε τις πύλες του στο Μυστρά το καλοκαίρι του 2018 και μέσα σε λίγους  μήνες, κατάφερε να αποσπάσει θετικές κριτικές και αξιολογήσεις, τόσο από τους επισκέπτες του, όσο και από μεγάλα διεθνή μέσα, όπως το Conde Nast Traveller, η Sunday Times, η Telegraph, το Forbes, κ.α.

Το Euphoria Retreat, που λειτουργεί σε 12μηνη βάση, παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και προγράμματα ευεξίας και spa, που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως «όλον» (“holon”) και έχουν στον πυρήνα τους το τρίπτυχο σώμα, ψυχή και πνεύμα, ενώ βασίζονται στο πάντρεμα της Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής και φιλοσοφίας.

Κάθε επισκέπτης απολαμβάνει προσωποποιημένη φροντίδα και καθοδήγηση από την ομάδα ειδικών, που αποτελείται από ιατρούς, διατροφολόγους, mentors, γυμναστές και εξειδικευμένους θεραπευτές. Οι επισκέπτες του Euphoria Retreat έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια πλούσια ποικιλία προγραμμάτων και θεραπειών, όπως προγράμματα απώλειας βάρους, detox, χαλάρωσης και ευεξίας, εκγύμνασης, yoga, αναζωογόνησης και ομορφιάς, αλλά και πνευματικής μεταμόρφωσης. Κάθε πρόγραμμα συνδυάζεται παράλληλα με εξατομικευμένα πλάνα ισορροπημένης διατροφής, βάσει των μεταβολικών αναγκών του κάθε επισκέπτη, ο οποίος απολαμβάνει τοπικά προϊόντα και τα πιο αγνά και θρεπτικά υλικά της Μεσογειακής κουζίνας.

Το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη Business Development & Marketing του ξενοδοχείου Μυρτώ Εφραίμογλου, ενώ η ιδιοκτήτρια και εμπνευστής του project, Μαρίνα Εφραίμογλου, ανέφερε: «Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε τη σημαντικότερη διάκριση από μια ελληνική διοργάνωση, ήδη στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Euphoria Retreat. Η μοναδικότητα και η ιδιαίτερη φιλοσοφία του, είναι εκείνες που το κάνουν να ξεχωρίζει και να μας κάνει όλους περήφανους που αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι του. Σκοπός μας είναι, να μας γνωρίσει βαθύτερα η Ελληνική αγορά και να συστήσουμε στο κοινό της τις αξίες και τα προνόμια της ευεξίας και των εναλλακτικών θεραπειών, που έχουν άλλωστε τις βάσεις τους στην αρχαία Ελλάδα».

Του συνεργάτη μας Δημήτρη Χ. Ταχυνάκου

Check Also

Μουσικό αφιέρωμα σε σπουδαίους ερμηνευτές στον Άγιο Στέφανο την Τετάρτη 31/7

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Στεφάνου «Η Πηγή», συνεχίζοντας τις ποιοτικές εκδηλώσεις του, ξεκινά για φέτος …

G-EZ117CQG76