UA-49499200-1

ΣΟΚ στη Μονεμβασία – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δυο ανθρώπους

Σοκαρισμένη και παγωμένη είναι η κοινωνία της Μονεμβασίας, ύστερα από το τραγικό γεγονός που συνέβη χθες (7/5/2022) το βράδυ, στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για ένα σοκαριστικό τροχαίο, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα δύο (2) κάτοικοι να χάσουν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 52χρονος Π.Κ., μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών, χτύπησε και παρέσυρε σε μεγάλη απόσταση μηχανή, στην οποία επέβαιναν δυο (2) άτομα, ένας 77χρονος ο Ν.Δ. και ο επίσης 77χρονος Α.Σ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θάνατος ενός εκ των επιβατών, ενώ η ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου συνεχίστηκε, μια και αυτό επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης, παρασέρνοντας σε μεγάλη απόσταση και οδηγώντας στο θάνατο και το δεύτερο άτομο.

Πολίτες που παρακολουθούσαν το περιστατικό ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία στην προσπάθειά της να ακινητοποιήσει το όχημα, αυτό συγκρούστηκε με περιπολικό της ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του περιπολικού. Ο 52χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται.

Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο κυριολεκτικά έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει παγώσει τα βλέμματα όλων των κατοίκων. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως ένας 52χρονος επιχειρηματίας του τόπου, χωρίς να έχει ενοχλήσει ποτέ κανένα, οδηγείται σε κατάσταση εκτός ελέγχου σπέρνοντας θάνατο και θλίψη.

Αλλά ακόμα περισσότερο δεν μπορεί κανείς να αποδεχθεί ότι δύο κάτοικοι της Μονεμβασίας, με καλό χαρακτήρα, φιλικοί και ζεστοί στη συμπεριφορά, καθημερινοί και πηγαίοι θα λέγαμε δεν είναι πια κοντά μας. Κανένας μας δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι το νήμα της ζωής τους, κόπηκε με ένα τρόπο αποτρόπαιο και ασύλληπτο για την κοινή ανθρώπινη λογική.

Check Also

Στη Μονεμβασιά το γαλλικό ιστιοφόρο που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα

Μια στάση στη Μονεμβασιά πραγματοποίησε σήμερα το γαλλικό ιστιοφόρο “Belem” το οποίο πρόκειται να μεταφέρει …

G-EZ117CQG76