UA-49499200-1

Παράδοση ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης

20.1.2015_Παράδοση ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης

Ένα νέο σύγχρονο ασθενοφόρο παραδόθηκε το Σάββατο 17/01/2015 , στο Κέντρο Υγείας της Νεάπολης, από τον Αν. Υπουργό Υγείας και υποψήφιο Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Στην τελετή παράδοσης μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Μανώλης Αντωνάκος, πρώην Αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ, Παναγόπουλος Δημήτριος, Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων Γ.Ν. Λακωνίας, Τάντουλος Αντώνης, Δ/ντης Κ.Υ Νεάπολης, Λιάρος Χαράλαμπος, Δήμαρχος Ελαφονήσου, Αλεβίζου Σταυρούλα, υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Ελαφονήσου, Κουτσονικολής Χαράλαμπος, Αντιδήμαρχος Δήμου Μονεμβασίας, Γεωργουδής Ιωάννης, Πρόεδρος Δημ. Ενότητας Νεάπολης, Κοκκινάκης Παναγιώτης, πρώην πρόεδρος κοινότητας Νεάπολης.

Στην ομιλία του μετά τον αγιασμό, ο κ. Γρηγοράκος, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του για την αναβάθμιση των νοσηλευτικών μονάδων του Νομού, με την παροχή νέου εξοπλισμού και την ενίσχυση με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Υπογράμμισε επίσης τη σημασία της δημιουργίας του Κέντρου Υγείας στο Καστόρι, αλλά και την ήδη δρομολογημένη δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

20.1.2015_Παράδοση ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης_1

Από τη πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μανώλης Αντωνάκος, Βατικιώτης στη καταγωγή, αναφέρθηκε στις προσπάθειες για τη δημιουργία Μονάδας του ΕΚΑΒ στη Νοτιοανατολική Λακωνία, με έδρα το Νοσοκομείο Μολάων.

Τέλος, στο χαιρετισμό του ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων, ευχαρίστησε τον κ. Γρηγοράκο, για τις επίπονες προσπάθειες που κάνει, προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα και να καλυφθούν οι ελλείψεις τόσο στο Νοσοκομείο Μολάων, όσο και στο Κέντρο Υγείας της Νεάπολης.

 

Πηγή: news.935radio.gr

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76