UA-49499200-1

Παίρνει σιγά-σιγά πίσω ο Κώστας τη ζωή που του αξίζει!

Ο Κώστας Καλλάς πριν το ατύχημα

Με τη βοήθεια του Θεού, του ιατρικού κόσμου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση, όλων εκείνων που στέκονται και στηρίζουν την προσπάθειά του, ο Κώστας Καλλάς από τη Μονεμβασία, πατέρας δύο (2) παιδιών, παίρνει σιγά αλλά σταθερά πίσω τη ζωή που έχασε όλα αυτά τα χρόνια. Την ομορφιά της ζωής που του στέρησε το σοβαρό ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, συνέπεια ατυχήματος που είχε, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα οστά του προσώπου του.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη (27/02/2020), ο Κώστας πραγματοποίησε την πρώτη και σημαντικότερη χειρουργική επέμβαση. Με αυτή, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ομάδα ειδικών γιατρών μπόρεσε να σταματήσει την διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από την μύτη. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες (11/03/2020), όλα φαίνεται να πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Ήδη ο Κώστας αισθάνεται περισσότερο δυνατός, με τον εγκέφαλο να δίνει πλέον σωστές εντολές, μια και όπως μας επισήμανε το οικείο περιβάλλον του «για πρώτη φορά ο Κώστας αισθάνθηκε τη σωστή θερμοκρασία στα πόδια του».

Ο Κώστας Καλλάς στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο

Η μητέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση, εκφράζει όλα όσα θα θέλαμε εμείς να πούμε, αναφέροντας: «Το νοιώθαμε! Αλλά μας το επιβεβαίωσαν και οι γιατροί σήμερα στον μετεγχειρητικό έλεγχο. Όλα βαδίζουν πολύ καλά! Με την αγάπη σας και την δεξιοτεχνία των γιατρών, ο Κώστας νοιώθει ότι πλησιάζει το τέλος του μαρτυρίου τριάμισι χρόνων! Νοιώθει την αγκαλιά του κόσμου να του δίνει δύναμη και ζεστασιά. Νοιώθει ότι πλησιάζει η ώρα για την επανένταξη του στην ζωή!
Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας. Μόνο άπειρες ευχές από καρδιάς. Ο Θεός να σας το ανταποδώσει σε ευλογία απέραντη. Σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά. Ευχαριστούμε! Σας χαρίζω το χαμόγελο που εσείς μου χαρίσατε!».

Ο Κώστας προετοιμάζεται τις για τις επόμενες δύο (2) χειρουργικές επεμβάσεις, μια σε κάθε πόδι, προκειμένου να αποκατασταθούν τα σοβαρά κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει όπως έχουμε αναφέρει πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Πλήθος κόσμου συνεχίζει να ενισχύει αυτή την προσπάθεια, έχοντας μέχρι σήμερα συγκεντρωθεί ποσό που πλησιάζει τις 29.000,00€, με τελικό στόχο όπως έχει τονιστεί το ποσό των 50.000,00€.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να προσφέρουν στον ατομικό ερανικό τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αριθμός λογαριασμού: 41800369518
IBAN λογαριασμού:  GR 5101104180000041800369518
Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ

Η αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι η υπέρτατη αρετή.
Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Check Also

Το monemvasianews.gr επισκέφθηκαν μαθητές του Λυκείου Μονεμβασίας

Επίσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσης στο monemvasianews.gr πραγματοποίησαν μαθητές της Β’ Λυκείου Μονεμβασίας, συνοδευόμενοι από τους …

G-EZ117CQG76