UA-49499200-1

Ο Ταξίαρχος Γιώργος Μαρουδάς νέος Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας

19.2.2016_Ο Ταξίαρχος Γιώργος Μαρουδάς νέος Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας

Μεταβολές προέκυψαν στην ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην ΕΛΑΣ. Έτσι, νέος Διευθυντής αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, στη θέση του απερχόμενου διευθυντή, Ταξιάρχου Σταύρου Τουφεξή.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου του σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Ιωάννη Διαμαντόπουλου και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου, ο Λάκωνας Αξιωματικός προάγεται στο βαθμό του Ταξιάρχου και μετατίθεται στη Λακωνία, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, όπου υπηρετούσε ως Διευθυντής.

Ο Σταύρος Τουφεξής προήχθη, επίσης, στο βαθμό του Ταξιάρχου και τοποθετείται  διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Οι ανακατατάξεις στην διοικητική ιεραρχία της ΕΛΑΣ έφεραν αλλαγές και στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου. Ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, Ταξίαρχος Διαμαντής Μητρόπουλος, τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου, διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο, ο οποίος αποστρατεύεται, προαχθείς στο βαθμό του Αντιστράτηγου.

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76